Ramona Olaru, decizie radicala dupa ce Catalin Cazacu i-a cerut sa se mute la el acasa

Relatia celor doi avanseaza cu pasi repezi si urmeaza sa fie dusa la nivelul urmator! Iata cum a reactionat blondina cand iubitul ei i-a cerut sa se mute cu el.
.
Ramona Olaru si Catalin Cazacu sunt cel mai nou cuplu din showbiz. Desi cei doi au incercat sa tina totul secret, au ajuns sa fie pe primle pagini ale tabloidelor, dupa ce paparazzi i-au surprins in timp ce se sarutau cu pasiune intr-o
parcare din Capitala. Desi initial au negat ca ar avea sentimente de iubire unul pentru celalalt, invocand faptul ca sunt doar foarte buni prieteni si atat, in cele din urma au decis sa fie cinstiti cu fanii lor si si-au asumat relatia si in spatiul public.
Ei bine, imediat de la acest moment, toti ochii au fost atintiti asupra lor, caci au format un cuplu pe nepusa masa, la care nimeni nu se astepta.

Internautii ard de nerabdare sa afle cum va evolua relatia lor si care sunt urmatorii pasi pe care cei doi ii vor face. Se pare ca pana acum totul decurge numai lapte si miere si vor sa se mute imareuna. Un singur lucru mai trebuie sa se intample pana atunci. Iata ce vrea sa faca Ramona Olaru inainte de a locui sub acelasi acoperis cu catalin Cazacu!

Cea care a dezvaluit care sunt intentiile lor umatoare este chiar Ramona Olaru. Aceasta a dezvaluit totul in ultima editie a emisiunii de matinal unde prezinta vremea. Blondina a declarat ca urmeaza ca ea si Catalin Cazacu sa-si duca relatia la urmatorul nivel si sa se mute imareuna, doar ca lucrurile nu sunt atat de simple.

loading...
Ea nu poate sa-si faca bagajele si sa se duca la el acasa, ci trebuie ca mai inainte sa renoveze intreaga locuinta, pentru a sterge toate urmele fostelor iubite de la domiciliul acestuia.
„Ma apuc in partea cealalta (nr. acasa la Catalin Cazacu) de renovat. Eu nu ma mut unde au stat altele”, a explicat Ramona Olaru la emisiunea de matinal unde este asistenta TV.

Relatia celor doi este una extrem de frumoasa si nu o spunem noi, ci asta reiese chiar din declaratiile lui Catalin Cazacu care are ganduri de insuratoare cu Ramona Olaru, doar ca tanara inca nu ar vrea sa se lege la cap momentan. Cert este ca totul este doar lapte si miere, iar prezentatorul TV spune ca, in sfarsit, si-a gasit linistea si fericirea.

„Eu o iau si maine, dar nu ma ia ea. Nu stiu ce sa zic, am inteles ca odata cu trecerea timpului te comporti diferit. La nunta mea, am zis ca ma distrez. Lucram la doua televiziuni diferite si e greu sa plecam undeva acum. Saptamana viitoare eu plec in Grecia, pe barca. Mi-as fi dorit sa vina cu mine. Am calcat in strachini pana la varsta asta, incat nu mai am strachini. Mi-a ajuns. E foarte misto ce se intampla acum.”, a povestit Catalin Cazacu, la Teo Show.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro