Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Petrica Mitu Stoian.

Sora lui Petrica Mitu Stoian vine cu detalii incredibile despre momentele grele prin care a trecut artistul de-a lungul vietii.

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Petrica Mitu Stoian. Maria Tarchila a marturisit ca fratele ei a avut o tumoare canceroasa pe rinichiul drept, care a fost extirpata. Aceasta a adaugat ca acum nu mai avea nimic oncologic.

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Petrica Mitu Stoian. Sora lui confirma ca artistul a avut cancer: ”Dupa operatia de rinichi, a facut si chimioterapie”

„Au trecut doi ani, nu mai avea nimic, a trecut bine peste operatie, dupa ce i-au scos rinichiul drept. Cu asta nu a avut nicio treaba, totul e de la clinica aia (din judetul Caras-Severin, unde artistul a mers pentru a face un tratament in camera hiperbara, dupa ce a aflat ca avusese COVID-19 – n.r.)”, a declarat pentru Gandul Maria Tarchila.

Sora lui Petrica Mitu Stoian spune ca artistul a urmat si procedurile de chimioterapie, dar ultimele analize au aratat ca nu mai avea probleme oncologice.

loading...
”Dupa operatia de rinichi, a facut si chimioterapie, normal, ca asa se face, daca se considera ca este cancerigen. Dupa, au iesit toate analizele bune, nu a mai avut nicio treaba cu oncologia”, a adaugat Maria Tarchila.

Se pare ca artistul facuse chimioterapie, la Institutul Oncologic Fundeni.

„A avut un cancer, la rinichiul drept, i l-au scos pe data de 28 mai 2019. De atunci, a facut tratament, a facut si chimioterapie, si nu a mai avut nicio problema. Din acest motiv, a mers sa faca un CT (Computer Tomograf – n.r.) acum doua saptamani. Urma ca dupa acest CT, daca ar fi fost ceva suspect, sa mergem iar la Fundeni, sa facem din nou tratament. Dar dupa CT, nu a iesit nimic suspect din punct de vedere tumoral. Acesta este adevarul”, a declarat, pentru Gandul, o persoana foarte apropiata de regretatul artist.

Impresarul a precizat ca inainte de a afla ca a avut COVID-19, pentru ca facea febra si avea dureri de cap, s-a testat de mai multe ori, dar infectia cu SARS-CoV-2 nu a fost confirmata la testele rapide.

„El, cu vreo 10 zile inainte, avea ba temperatura, ba il durea capul si a luat paracetamol si i-a trecut. Si-a facut singur test rapid. In fiecare zi isi facea test rapid. Avem dovada vreo trei din ele. Fiica mea este medic stomatolog si i le trimitea ei. Si chiar are inregistrarea cand ii spunea “Nana, uite ca nu am nici astazi COVID”. (…) Deci de aflat a aflat in urma rezultatului de la CT . In CT-ul respectiv ii spune ca pe plamanul drept are acel geam mat, pe care am inteles ca toti, sau aproape toti 80, 90% dintre cei care trec prin Covid raman cu acel geam mat care dispare cu timpul in doua trei luni”, a marturisit Constantin Gusman.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro