Reactie surprinzatoare, dupa moartea lui Benone Sinulescu.

Un fost coleg de scena de-al lui Benone Sinulescu este de parere ca artistul trebuia sa fie inmormantat alaturi de ceilalti mari cantareti de muzica populara.

Ionut Voicu, membru al trupei „Ro-Mania”, alaturi de care Benone Sinulescu a urcat in nenumarate randuri pe scena, considera ca regretatul artist ar trebui sa fie inmormantat la Cimitirul Bellu, acolo unde sunt ingropati majoritatea interpretilor de muzica populara.

Ionut Voicu a povestit recent, intru-un interviu acordat Impact.ro, ca Benone Sinulescu lupta din greu sa se faca bine si incerca sa respecte cu sfintenie indicatiile medicilor.

Mai mult, se pare artistul chiar se gandea la o noua colaborare muzicala si incerca sa se puna cat mai repede pe picioare, insa o pneumonie de aspiratie i-a pus capac.

Acum, fostul coleg de scena al interpretului marturiseste ca a ramas doar cu aminitirile si cu imaginea lui „Nea Beni”, un om plin de viata, mereu cu zambetul

loading...
pe buze: „Nea Beni era sufletul trupei, mai ales in turnee. Cand ne vedea tristi si se lasa linistea ne spunea: ”Ce-i, mai, aici, inmormantare? Hai cu o cantare!” si ne mai fredona cate ceva vesel. Era plin de viata. Am fost cu el si la cazinouri, in turneele din America, dar acolo statea cu ochii pe noi, ca sa nu cheltuim mult, sa ducem acasa, la neveste, ce castigam.
El mai fusese si stia ca daca pierzi timpul la jocurile de noroc pierzi si toti banii, asa ca era foarte atent, ne duceam doar la aparatele gen pacanele.”, a declarat Ionut Voicu, pentru sursa amintita.

Membrul trupei „Ro-Mania” marturiseste ca Benone Sinulescu merita o inmormantare grandioasa, demna de tot ceea ce a facut pentru tara noastra.

Mai mult, Ionut Voicu spune ca trupul neinsufletit al solistului ar fi trebuit sa fie ingropat la Cimitirul Bellu, alaturi de ceilalti colegi de breasla ai artistului, care s-au stins din viata: „La cate a facut pentru tara asta, Benone Sinulescu merita sa fie ingropat la Cimitirul Bellu, alaturi de marile nume din muzica populara, l-ar fi petrecut pe ultimul drum zeci de mii pe oameni.

De ce e inmormantat tocmai la Arad? Dar voi merge la Arad, nu conteaza drumul lung, plec noaptea cu masina si tot ajung. Vreau sa fiu aproape de familia lui, in aceste momente dureroase.”, a mai spus Ionut Voicu, pentru sursa citata.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro