Simona Hapciuc ar fi atacat-o pe colega de emisiune, Ameri Nasrin.

Ameri Nasrin ar fi fost atacata de Simona Hapciuc dupa terminarea emisiunii pe care o prezinta.

Scandal de proportii in televiziune! Prezentatoarea tv Ameri Nasrin si asistenta tv Simona Hapciuc s-ar fi luat la bataie, dupa incheierea emisiunii. Rafuiala ar fi fost destul de grava, pentru ca una dintre vedetele de televiziune ar fi ajuns de urgenta la spital.

De asemenea, la sediul televiziunii ar fi intervenit si Politia.

Chiar in aceasta dimineata, inainte de a incepe emisiunea in direct pe care o modereaza, Ameri Nasrin a postat un Insta Story din platoul de televiziunii si starea sa nu era una tocmai buna.

In acelasi timp, colega sa de platou, Simona Hapciuc, apare intr-un story pe pagina sa vesela si pregatita de o noua zi de munca.

loading...
Nu stim daca starea prezentatoarea Nasrin, deloc buna, avea legatura cu incidentul care ar fi urmat dupa emisiune.

Potrivit surselor noastre, cele doua colege de emisiune s-ar fi luat la cearta dupa matinalul din aceasta dimineata si pana la bataie nu a fost decat un pas. Din pacate, cea mai afectata ar fi Nasrin, care ar fi ajuns cu nasul spart la spital. La sediul televiziunii ar fi ajuns atat ambulanta, cat si politia, care face verificari in acest caz.

Simona Hapciuc s-a alaturat matinalului prezentat de Nasrin si Dima, de curand. De asemenea, Simona Hapciuc a mai facut parte dintr-un proiect pentru acelasi post de televiziune, alaturi de fiul ei.

„Imi doresc sa incurajez cat mai multe mamici singure sa-si imbratiseze statutul si sa realizeze cat suntem de puternice. Este o experienta unica sa-ti pui viata pe tava in fata unei tari intregi si incep acest proiect plina de voie buna si speranta ca vor fi familii care se vor putea inspira din stilul meu de parenting!”, a declarat Simona Hapciuc.

Nasrin este una dintre prezentatoarele vechi ale postului. Ea s-a casatorit civil anul acesta, iar nasi i-au fost Cristi Borcea si Valentina Pelinel.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro