Simona Hapciuc, prima declaratie dupa rafuiala cu Ameri Nasrin

Simona Hapciuc a vorbit pentru prima data despre scandalul in care a fost implicata, astazi!

Simona Hapciuc a facut primele declaratii despre conflictul de astazi, cu Ameri Nasrin. Asistenta si prezentatoarea TV s-au luat la cearta, iar Ameri ar fi fost lovita de catre blondina. Rafuiala ar fi fost destul de grava, pentru ca una dintre vedetele de televiziune ar fi ajuns de urgenta la spital.

De asemenea, la sediul televiziunii ar fi intervenit si Politia.

Daca prezentatoarea n-a facut nicio declaratie, ei bine, Simona Hapciuc a tinut sa scire cateva cuvinte, intr-un mesaj pe care l-a distribuit pe Instagram, acolo unde a spus ca va face singurele declaratii.

” Legat de scandalul in care am fost implicata astazi, vreau sa va anunt ca tot ce scrie in presa sub „declaratia mea” este fals. Eu nu am dat nici o declaratie. Daca o voi face, o voi face doar pe pagina mea de instagram”, este mesajul transmis de vedeta.

loading...
Simona Hapciuc s-a alaturat matinalului prezentat de Nasrin si Dima, de curand. De asemenea, Simona Hapciuc a mai facut parte dintr-un proiect pentru acelasi post de televiziune, alaturi de fiul ei.

„Imi doresc sa incurajez cat mai multe mamici singure sa-si imbratiseze statutul si sa realizeze cat suntem de puternice. Este o experienta unica sa-ti pui viata pe tava in fata unei tari intregi si incep acest proiect plina de voie buna si speranta ca vor fi familii care se vor putea inspira din stilul meu de parenting!”, a declarat Simona Hapciuc.

Nasrin este una dintre prezentatoarele vechi ale postului.

Ea s-a casatorit civil anul acesta, iar nasi i-au fost Cristi Borcea si Valentina Pelinel.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro