Sora lui Petrica Mitu Stoian face dezvaluiri dureroase

Maria Tarchila, sora lui Petrica Mitu Stoian, a facut noi dezvaluiri despre conditiile in care a murit indragitul interpret de muzica populara.

Aceasta a declarat ca plamanii cantaretului nu erau afectati din cauza COVID si considera ca vinovati sunt cei de la clinica din Resita, acolo unde Mitu Stoian urma un tratament cu oxigen hiperbaric.

„Nu stiam de aceasta clinica ca a fost inchisa. Nu am fost acolo. Tot ce stiu este ce aud de la preasa. El a avut un dosar cu toatele actele, ce boli a avut. Trebuia sa le fi vazut un medic, sa se uite pe ele. Nu ar fi avut voie sa intre in acea cabina. Cardiac, dupa Covid, ar fi trebuit sa nu il lase sa intre. Nu au facut testare, au facut o sedinta. Acolo nu au oameni care sa se ocupe, sa isi dea acordul cu privire la un posibil tratament”, a afirmat Maria Tarchila la Realitatea Plus.

Totodata, Maria Tarchila sustine ca autopsia a dezvaluit ca plamanii lui Mitu Stoian aveau o nuanta maro, ca urmare a tratamentului post-COVID cu oxigen hiperbaric.

loading...
„Nu erau afectati plamanii. Dupa autopsie, plamanii lui erau maro, nu roz, asa cum sunt ai oricarei persoane, chiar si dupa ce moare. Inseamna ca i s-au ars acolo, in cabina respectiva, la clinica”, a mai spus sora lui Petrica Mitu Stoian.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Resita au deschis, luni, un dosar penal in cazul mortii lui Petrica Mitu Stoian si fac cercetari pentru ucidere din culpa.

Totodata, Ministerul Sanatatii a precizat ca oxigenoterapia hiperbara, tratamentul urmat de cantaretul Petrica Mitu Stoian dupa vindecarea de infectia cu SARS-CoV2, nu este inclusa in protocolul de tratament, avand in vedere ca, in prezent, nu exista studii pertinente care sa dovedeasca eficienta in COVID-19.

Interpretul de muzica populara din Mehedinti Petrica Mitu Stoian a murit sambata, 6 noiembrie, la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita, dupa ce a suferit un soc septic. Medicii care l-au tratat la spital spun ca acesta ar fi fost complet vaccinat anti-COVID, dar ca a trecut prin boala si facea o terapie de recuperare post-COVID la o clinica privata din Caras-Severin.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro