SURORILE LUI PETRICA MITU STOIAN, DECLARATII DUREROASE DUPA DECESUL INTERPRETULUI DE MUZICA POPULARA

Surorile lui Petrica Mitu Stoian nu-si revin dupa decesul artistului, fiind de parere ca acesta a murit cu zile. Familia asteapta acum finalizarea anchetei. Cu ochii in lacrimi, femeile au povestit cum au fost ultimele clipe ale interpretului de muzica populara.

Moartea lui Petrica Mitu Stoian a lasat in urma multa durere. Familia a dezvaluit ca artistul s-a simtit foarte bine pana sa ajunga la clinica privata, unde i se recomandase sa faca 15 sedinte de terapie post-COVID, in camera hiperbara. Surorile interpretului de muzica populara sunt sigure ca moartea cantaretului putea fi evitata.

“Credem ca a murit cu zile, pentru ca el a venit pe picioare, a condus de la Craiova pana la Resita, de la Resita pana la Sasca, unde au ei clinica, si dupa a doua zi, pana seara, sa moara?! Cum poate sa fie asa. Eu nu cred ca se intampla asta asa. Eu am convingerea asta ca ceva a fost in neregula acolo, dar nu stiu ce. Eu nu acuz pe nimeni, dar ancheta va deslusi aceasta poveste tragica”, a spus una dintre surorile lui Petrica Mitu Stoian, la “Acces Direct”.

Sora lui Petrica Mitu Stoian a mai dezvaluit si cum au fost ultimele momente ale artistului. Femeia este de parere ca interpretul de muzica populara a suferit un atac de panica pana sa ajunga la sectia de Terapie Intensiva.

loading...
“In momentul in care s-a ridicat putin, acoolo s-a invartit in pat, i-a scazut brusc tensiunea, s-au alarmat medicii. Noi am iesit afara, ca eram acolo cu el. Si ma gandesc ca a fost un atac de panica, nu stiu ce a fost. Au venit mai multi medici, i-au pus o masca de oxigen, el n-a suportat-o si atunci au hotarat sa-l duca la Terapie Intensiva”, a mai spus sora interpretului.

Petrica Mitu Stoian s-a stins din viata in sambata seara, la varsta de 61 de ani. Barbatul era internat pe sectia ATI a Spitalului de Urgenta Resita.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro