Tzanca Uraganu, snopit in bataie de fostii lui cumnati?!

Tzanca Uraganu, batut grav chiar de fratii Lambadei?! Ce s-a intamplat cu celebrul manelist, noaptea trecuta?!

De-a dreptul cutremurator! Tzanca Uraganu a fost snopit in bataie, noaptea trecuta, de mai multi indivizi mascati. Celebrul manelist a luat bataie chiar in Germania, acolo unde se afla cu Alina Marymar. Cantaretul s-ar afla in coma, la un spital din Germania, iar starea lui de sanatate nu ar fi tocmai buna, scrie Spynews. Agresorii ar fi chiar fratii Lambadei, mama copilului lui Tzanca, cea de care s-ar fi despartit, dar de care spunea in repetate randuri ca i-ar fi oferit un trai mai bun.

Indivizii respectivi s-ar fi dus tocmai din Anglia in Germania, acolo unde artistul era cu iubita lui, Alina Marymar.

Scenele au fost de groaza, iar cea care a confirmat faptul ca agresorii sunt fratii Lambadei, ar fi chiar Marymar. Aceasta ar fi realizat ca sunt fratii Lambadei, dupa ce i-ar fi tras fularul de pe fata unuia dintre indivizi.

loading...
Inainte sa fie snopit in bataie, Tzanca Uraganu petrecea timp cu iubita lui, Alina Marymar, cea cu care a plecat intr-o mica vacanta. Cei doi au fost si-n Paris, acolo unde s-au distrat pe cinste, asa cum s-a putut observa din imaginile postate de cei doi, in mediul online. Cu doar cateva ore inainte sa fie batut crunt de cativa indivizi, Tzanca Uraganu s-a filmat de la volanul unui bolid de lux decapotabil, ascultand melodiile lui.

Filmarile au fost postate pe retelele de socializare, acolo unde toata lumea a putut observa cum s-a distrat manelistul prin strainatate.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro