Actrita Eugenia Serban a intrat in echipa de consilieri a lui Cristian Piedone

Primarul sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a angajat o noua vedeta in functia de consilier. Este vorba despre actrita Eugenia Serban (52 de ani) care face de acum parte din echipa consilierilor lui Piedone. In urma cu cateva saptamani, Oana Zavoranu (48 de ani) devenea si ea consilierul de imagine al primarului.

Pe pagina de Facebook a Primariei Sectorului 5 a apaut anuntul oficial al intrarii actritei in echipa lui Pidone: “Primarul Sectorului 5, Cristian Victor Popescu Piedone, isi consolideaza echipa personala. Incepand de astazi, din echipa sa de consilieri, face parte si cunoscuta actrita Eugenia Serban, ea urmand sa ofere edilului consultanta pe probleme culturale, inclusiv in ceea ce priveste activitatea Centrului Cultural si de Tineret “Stefan Iordache” – institutie aflata sub autoritatea administrativa a Consiliului Local a Sectorului 5. “Ma bucura faptul ca locuitorii Sectorului 5 vor putea beneficia de talentul si expertiza unui actor de talia Eugeniei Serban. Asa cum stim cu totii, ea este o invingatoare! Iar proiectele pe care le vom pune in practica impreuna nu vor putea fi decat de succes pentru membrii comunitatii Sectorului 5.”

Nascuta pe 13 noiembrie 1969, Eugenia Serban a studiat la Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica, sectia Actorie, la clasa profesorului universitar Ioan Cojar (1991 – 1997). A jucat pe scena Teatrului Evreiesc de Stat si, ulterior, la Teatrul “Excelsior” iar apoi, si-a dezvoltat cariera in televiziune, devenind celebra pentru rolurile sale din “Iubire ca-n filme”, „Inima de tigan” sau “Aniela”.
loading...
In ultimii ani, Eugenia Serban s-a confruntat cu doua tipuri agresive de cancer descoperite in acelasi timp dar, din fericire, a reusit sa treaca peste ele cu bine si sa-si recapete sanatatea. „M-am dus la un simplu control, pe care sfatuiesc orice femeie sa-l faca in fiecare an. La inceput nu se stia, s-a spus ca ceva nu este in regula, am inceput investigatiile si s-a demonstrat ca am cancer. Profesorul Puia, doctorul meu, a ales sa faca de urgenta o mamografie si la san, si aveam 2 tumori si la unul din sani. Si m-am confruntat cu doua cancere in aceeasi perioada, la fel de agresive. Am avut o operatie de 12 ore si jumatate. Am ales Romania in detrimentul Turciei si Vienei. Am dat de niste prieteni doctori la fel de nebuni ca si mine si au acceptat insistenta mea de a accepta toate operatiile o data. Si am avut o operatie de 12 ore si jumatate cu un colectiv minunat de medici de la Spitalul Colentina, carora le multumesc si datorita carora eu sunt in viata in ziua de azi”, povestea actrita, in urma cu ceva vreme.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro