ADRIAN MINUNE, SOCRU MIC! FIICA MANELISTULUI, ADRIANA, A FOST CERUTA IN CASATORIE

Adriana, fata cea mica a lui Adrian Minune, s-a logodit. Aceasta a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, chiar in ziua Craciun. Tanara a acceptat pe loc propunerea, astfel ca, foarte curand, cantaretul de muzica de petrecere va fi socru mic.

Totul s-a intamplat la resedinta lui Adrian Minune, unde intreaga familie s-a adunat pentru masa de Craciun. La un moment dat, in timp ce se afla alaturi de Adriana pe ringul de dans, barbatul a facut mare pas. Nu a stat deloc pe ganduri si si-a cerut iubita in casatorie, de fata cu toata lumea.

“Adriana, vreau sa-mi dai teroare o viata intreaga. Vrei sa te mariti cu mine?”, a fost intrebarea viitorului ginere al lui Adrian Minune, care a luat prin surprindere pe toata lumea.

Adriana Simionescu a acceptat pe loc, dupa care a facut declaratii emotionante despre, probabil, cel mai frumos moment din viata ei.

“Tremur de fericire. Nu pot explica in cuvinte ce simt. Cuvintele ‘te iubesc’ sunt prea mici pentru ceea ce simt in inima mea pentru tine. Atunci cand destinul aduce impreuna doua persoane si acelea devin una, nu poate fi decat mana lui Dumnezeu. In seara aceasta, cand Iisus s-a nascut, mi s-a indeplinit visul. Te iubesc, viitorul meu”, a declarat Adriana Simionescu, pe retelele sociale.

loading...
Adrian Minune va fi, astfel, socru mic. Evenimentul va fi, cu siguranta, unul fastuos, iar invitatii pe masura, avand in vedere notorietatea de care se bucura artistul.

Nascut pe 24 septembrie 1974, in comuna Stefanestii de Jos, judetul Ilfov, Adrian Simionescu este un celebru cantaret de manele si muzica lautareasca. Adrian Copilul Minune, Adi de Vito si Adrian Minune sunt cele trei nume de scena pe care le-a avut pana in prezent. A jucat in doua filme, Gadjo dilo (1997) si Furia (2002). A fost consilier local al comunei ilfovene Stefanestii de Jos, pozitie din care a demisionat pe 20 aprilie 2011.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro