ADRIANA BAHMUTEANU, DEPARTE DE COPII CU OCAZIA SARBATORILOR DE IARNA.

Silviu Prigoana isi va petrece Craciunul si Revelionul alaturi de cei doi copii pe care ii are cu Adriana Bahmuteanu, potrivit hotararii judecatoresti intocmita la divort. Situatia va fi cu totul altfel anul viitor, cand baietii vor fi langa mama lor.

Silviu Prigoana este un tata implinit din toate punctele de vedere la final de an. Afacerile ii merg perfect, iar de sarbatori va fi alaturi de baietii pe care ii are impreuna cu Adriana Bahmuteanu.

“Copiii sunt la mine si vor ramane si de Revelion, asa e hotararea judecatoreasca, un an la mine, unul dincolo. Acum e randul sa stea la mine”, a declarat Silviu Prigoana, potrivit impact.ro.

De Craciun, Silviu Prigoana si fiii lui vor avea pe masa mancare traditional-romaneasca, dar si japoneza, asta datorita unuia dintre baieti.

loading...
“La actualele preturi tebuie sa facem inventii. La noi, o masa de Craciun sau Revelion e una normala, de miercuri sau de vineri, nimic special. Mai facem o salata de bouef, fi-miu sushi ca e fan produse japoneze. Si cam atat”, a mai spus omul de afaceri.

In continuare, Silviu Prigoana a dezvaluit ca baietii pe care ii are impreuna cu Adriana Bahmuteanu nu mai cred de mult timp in Mos Craciun.

“Eu nu am fost mosul, ci altii. Aveau vreo 5-6 ani si l-au tras de barba, dar era originala si au mai crezut cativa ani in el. Apoi am adus unul cu barba sintetica, dar nu l-au mai tras de barba si l-au descoperit. Ionel, un fin de-al meu a venit ca avea burta, dar l-au descoperit dupa ceas. Au zis ca mosul nu poate purta un ceas asa urat ca Ionel”, a mai precizat Silviu Prigoana.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro