Anamaria Prodan le-a dat peste nas haterilor si s-a filmat aproape goala in fata oglinzii

Anamaria Prodan loveste din nou, dar de data asta de pe meleagurile din Dubai!

Anamaria Prodan are parte nu doar de comentarii pozitive atunci cand vine vorba de aspectul ei fizic desi trebuie sa recunoastem ca nu multe femei arata la 49 de ani ca impresara.

Trupul lucrat la sala, fesele ferme, sanii cu marimea cat trebuie, Anamaria Prodan arata ca o adolescenta, mai ales ca dupa divort pare ca a intinerit si mai mult. Insa, nu toti sunt de parere ca asa arata in realitate impresara. O parte din urmaritorii vedetei cred ca impresara foloseste Photoshop-ul la greu atunci cand posteaza imagini cu ea.

De data aceasta, Anamaria le-a inchis gura tuturor cand s-a filmat in baie intr-un costum minuscul, fiind pregatita de plaja: „Bine totul, da? Pot sa ma duc asa la piscina, nu? Si costumul de baie nou. Oare pot sa ma prezint si eu la 49 de ani asa la piscina? Hai ca sunt bine.

loading...
Ia, cam asa. Ca sa nu mai fie Photoshop, nu? Ce ziceti?!”
Anamaria Prodan a mai dat lovitura de Craciun cand s-a pozat cu unul dintre cei mai urmariti barbati de pe retelele de socializare si asta nu e tot. Impresara si-a cumparat una dintre cele mai scumpe masini din lume, un Lamborghini Aventador.

Anamaria Prodan a socat din nou lumea. In a doua zi de Craciun, impresara s-a fotografiat alaturi de un barbat chipes.

Tanarul care s-a afisat alaturi de celebra afacerista este foarte cunoscut in mediul online, acolo unde activeaza.

Romario Luan, pe numele lui, s-a fotografiat alaturi de Anamaria Prodan chiar de Craciun.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro