Anda Adam s-a batut cu o turista in Poiana Brasov.

Anda Adam s-a batut cu o turista in Poiana Brasov. Anda Adam este una dintre cele mai iubite cantarete din Romania. Desi intotdeauna a fost admirata pentru modul in care gestioneaza problemele, de aceasta data artista a intrecut limitele! Aceasta s-a luat la bataie cu o turista in timp ce se afla in Poiana Brasov. Iata de la ce a inceput conflictul dintre cele doua femei!

Anda Adam este una dintre cele mai iubite cantarete din Romania. Aceasta are o cariera de invidiat in industria muzicala si intotdeauna a fost o imagine placuta pentru public. Cu toate acestea, exista momente cand artista pur si simplu nu tine cont de limite. Recent, blondina s-a batut cu o turista in timp ce se afla in Poiana Brasov. Se pare ca intreg conflictul a pornit de la copii!

Fosta concurenta Bravo, ai stil! a fost pusa in aceasta situatie extrem de dificila dupa o cearta intre copii. Momentan, diva nu a dat declaratii cu privire la aceasta situatie.

Anda Adam a avut parte de o situatie deloc placuta! Aceasta, aflata in vacanta alaturi de logodnicul ei, s-a luat la bataie cu o turista! Totul s-a desfasurat intr-un hotel de cinci stele din Poiana Brasov. Altercatia celor doua a pornit dupa ce fiica Andei si alti copii au avut un schimb de replici. Atunci, diva s-a enervat si a intrat intr-un scandal monstru.

Se pare ca in urma conflictului, artista a fost zgariata pe fata, potrivit SpyNews. Blondina nu a avut nevoie de ingrijiri medicale, insa martorii au apelat imediat la 112. Politia a intervenit de urgenta si a deschis un dosar penal pentru „lovire sau alte violente”. Diva nu a oferit nicio declaratie cu privire la acest subiect si nici nu a facut plangere la politie.

loading...
Desi artista nu a depus plangere penala, politistii s-au auto-sesizat si au deschis un dosar penal pentru violenta. Acestia s-au prezentat de urgenta la fata locului pentru a calma spiritele. Cu toate acestea, femeile au continuat sa isi adreseze cuvinte jignitoare de fata cu oamenii legii.

„La data de 24 decembrie 2021, in jurul orei 15.10, Politia Statiunii Poiana Brasov a fost sesizata, prin apelul unic de urgenta 112, cu privire la faptul ca, in interiorul unei societati in regim hotelier, situata in Statiunea Poiana Brasov din judetul Brasov, are loc un conflict spontan, intre doua persoane de gen feminin.’, se arata in comunicatul IPJ Brasov.

In acest moment, politistii fac cercetari amanuntite cu privire la acest caz.

„In cauza, a fost intocmit dosar penal, in care se efectueaza cercetari, in rem, sub aspectul savarsirii infractiunii de „lovirea sau alte violente”, instrumentat sub coordonarea unitatii de parchet competente, in care se va propune solutie legala, la finalizarea anchetei”.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro