ANDREEA MANTEA A FOST RUPTA CU BATAIA SI A TINUT TOTUL SECRET.

Andreea Mantea a facut marturisiri uluitoare despre perioada in care forma un cuplu cu tatal copilului ei, Cristi Mitrea. Prezentatoarea TV a vorbit despre chinurile la care a fost supusa, chiar si cand era insarcinata.

Andreea Mantea si Cristi Mitrea s-au cunoscut in cadrul emisiunii ”Burlacita”. Luptatorul MMA a fost cel care i-a cucerit inima prezentatoarei TV si au trait, pentru cateva luni, o poveste de dragoste cu nabadai.

Prezentatoarea TV a marturisit ca a fost batuta de Cristi Mitrea, chiar si in momentul in care era insarcinata cu David, copilul pe care cei doi il au impreuna. Vedeta si-a deschis sufletul in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” si a marturisit de ce a ales sa accepte situatia si nu a facut niciun demers in acest sens.

„Poate ca varsta, poate ca eram speriata, poate ca imi era teama de ceea ce va urma, poate ca imi era si mila, pentru ca stiu ca avea nu stiu ce alte probleme, nu stiu exact, dar stiu ca daca mai gresea sau i se mai facea o alta plangere urma sa fie arestat.

Cred ca asta m-a tinut si cred ca respectul fata de familia lui. Minutele in sir la telefon cu mama lui m-au facut sa dau inapoi si sa-l inteleg pe el. Din pacate, o femeie atunci cand este lovita nu stiu de ce, culmea ca am facut-o si eu, nu reactioneaza deloc cum ar trebui. Din contra, ii cauta scuze celui care face asta, pentru ca sunt si sentimente”, a marturisit Andreea Mantea in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”.

loading...
Cristi Mitrea a avut indoieli in privinta paternitatii sale. Motiv pentru care nu a vrut sa-l recunoasca pe David atunci cand a venit pe lume. Astfel, in dreptul sectiunii in care trebuie specificat numele tatalui, apare o linie.

Andreea Mantea este insa acum o femeie fericita. Si-a gasit sufletul pereche si se bucura de momentele pretioase alaturi de fiul ei. Vedeta nu-i poarta ranchiuna lui Cristi Mitrea si a inteles de ce a avut luptatorul asemenea reactii.

„Nu stiu ce a fost atunci in mintea mea, dar respectul si faptul ca mama lui imi explica niste lucruri intelegeam de ce trece prin acele stari si de ce face acele lucruri, m-au facut sa nu fac asta. Cateodata sunt o fire razbunatoare si am avut momente cand poate am regretat ca nu m-am razbunat, in momentul cand el a facut niste greseli publice foarte mari pe care eu nu le-as fi facut niciodata si nici nu o sa le fac, de dragul copilului meu. El nu a vazut asa lucrurile si nici nu o sa le vada si nici nu o sa le inteleaga. Momentele acestea au fost atat de scurte si atat de intense ca o flacara. Nu regret. Ce am eu, el nu o sa aiba niciodata. Poate ca nu e asa, poate ca e asa, dar tind sa cred ca asa este”, a mai spus vedeta.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro