ANDREEA MANTEA, DEZVALUIRI DIN VIATA AMOROASA.

Andreea Mantea a fost invitata vineri, 17 decembrie 2021, in cadrul emisiunii TV ”Teo Show” de pe KanalD. Realizatorii emisiunii i-au pus mai multe intrebari dificile. Prezentatoarea TV a precizat si cum reactioneaza in momentul in care este mintita de catre partenerul de viata.

Vineri dupa-amiaza, 17 decembrie 2021, Andreea Mantea a fost prezenta in platoul emisiunii „Teo Show”. Acolo, vedeta a fost intrebata de catre Bursucu daca, in cazul unei minciuni greu de trecut cu vederea, ea ar mai acorda o a doua sansa partenerului de viata.

La acea intrebare, Andreea Mantea a oferit un raspuns afirmativ. Dupa cele declarate de catre vedeta, ne putem da seama ca aceasta nu este doar o iubita iertatoare, ci si o fire razbunatoare.

”Am facut-o pana acum, da. E doar o minciuna. Depinde cu ce minte. Putem sa ne razbunam si noi dupa aceea, nu?”, a spus Andreea Mantea.

Dupa despartirea de Cristian Mitrea, Andreea Mantea este foarte secretoasa cand vine vorba despre relatiile sale. Cei doi au avut o poveste de dragoste extrem de scurta, iar in acest moment nu se inteleg foarte bine.

loading...
In trecut, realizatoarea TV a recunoscut ca este intr-o relatie, insa nu a vrut sa ofere niciodata mai multe detalii despre barbatul cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste.

Se pare ca Andreea Mantea traieste de 5 ani o frumoasa poveste de dragoste alaturi de un barbat, caruia nu a vrut sa ii faca publica identitatea pana la acest moment. Cu toatea astea, Cristi Mitrea, tatal copilului ei, a dezvaluit numele barbatului, intr-un interviu acordat lui Catalin Maruta, scrie libertatea.ro.

”L-am cunoscut si pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am vazut de vreo doua ori la Andreea acasa. N-am discutat prea multe! Ce era sa discut cu el? Sa-i spun ca ce face cu el a facut si cu mine?, a declarat Cristian Mitrea.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro