Andreea Mantea rupe tacerea: ”Am aflat ca sunt insarcinata, din nou”. Prezentatoarea Kanal D a dat cartile pe fata si a vorbit despre al doilea copil

Andreea Mantea spune lucrurilor pe nume, dupa ce s-a tot zvonit ca ar fi insarcinata! Cunoscuta prezentatoare de televiziune, noi dezvaluiri!

Andreea Mantea rupe tacerea, dupa ce s-a spus ca este insarcinata. Frumoasa prezentatoare de televiziune sustine ca de doi ani se tot spune si scrie ca urmeaza sa aduca pe lume cel de-al doilea copil, insa acest lucru nu se mai intampla.

Moderatoarea de la Kanal D s-a amuzat putin atunci cand a auzit cate se spun despre o posibila sarcina a ei, insa a tinut sa puncteze cateva lucruri.

Andreea Mantea recunoaste ca a luat cateva kilograme in plus, dar ca nu ar fi insarcinata.

Bineinteles ca, acest lucru ar fi o mare bucurie in viata ei, pentru ca un copil este intotdeauna o binecuvantare de la Dumnezeu. Totusi, vedeta spune, mai in gluma, mai in serios, ca are burtica, sunculita, kilograme in plus, dar ca nu este gravida.

loading...
„Am aflat ca sunt insarcinata, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunei analize. Problema e ca adfu din ziare ca sunt insarcinata de vreo doi ani. Cumva am intrecut elefantul la gestatie. Sunt insarcinata de vreo doi ani si nu mai nasc. Ce sarcina incapatanata. Eu nu am voie sa fiu grasa, Andreea Mantea este grasa, are butica, sunculita, kilograme in plus, dar nu este insarcinata.

Este o bucurie pe care as spune-o eu daca as fi, credeti-ma.(…) De doi ani incoace, ma de doi ani…nu, nu sunt, sunt doar grasa.”, a spus Andreea Mantea, pe Instagram.

Andreea Mantea, prezenta in emisiunea ”In Oglinda” moderata de Mihai Ghita, a facut dezvaluiri dureroase despre povestea de dragoste dintre ea si tatal copilului ei.

Prezentatoarea de televiziune a povestit cu lux de amanunte cum l-a cunoscut pe Cristi Mitrea, cum s-a infiripat povestea de dragoste dintre ei doi, cum a aflat ca este insarcinata si cum a venit pe lume David, minunea ei.
Vedeta a dezvaluit ca, in perioada in care tatal baiatului ei a aparut in viata ei, atunci s-a lasat dusa de val si s-a gandit ca este indragostita. Ei bine, magia avea sa se termine la scurt timp, cand Andreea a deschis ochii si s-au despartit.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro