Bianca Dragusanu, implicata intr-un nou scandal.

Scandalul dintre cele doua foste prietene continua cu acuzatii grave la adresa Biancai Dragusanu.

Iulia Salagean si Bianca Dragusanu sunt la cutite. Daca in trecut erau cele mai bune prietene, acum cele doua au ajuns cu adevarat rivale, caci isi arunca cuvinte grele una alteia.
Recent, Iulia a rabufnit in mediul online si a acuzat-o pe vedeta ca i-a spart Instagram-ul, dupa ce nu si-a mai putut accesa contul.

Iulia Salagean nu s-a mai putut abtine atunci cand a vazut ca pagina de Instagram i-a fost din nou dezactivata si a inceput sa arunce acuzatii dure.

Make-up artistul a dat de pamant cu Bianca Dragusanu, considerand-o vinovata de toate cele intamplate: „Tin sa va anunt ca din nou contul meu a fost dezactivat din cauza ca sunt cosmarul vietii unei frustrate care se da mare diva pe lux si opulenta, dar nu mai poate ea de contul meu.

E greu tare sa traiesti cu lipsa de iubire de sine si de incredere in tine. Aceasta persoana este nimeni alta decat Bianca Dragusanu.”, a fost mesajul postat de Iulia Salagean pe Facebook.

loading...
Seria acuzatiilor nu s-a oprit aici, caci Iulia Salagean si-a anuntat urmaritorii ca are si dovezi impotriva fostei sale prietene.

Mai exact, tanara spune ca detine informatii care arata ca Bianca Dragusanu a cerut sa fie inchise anumite conturi de Instagram, cu scopul de a-i strica Craciunul: „Unde mai faci ca am si dovada la cererea ei de a inchide niste conturi de Instagram. Craciunul este atat de minunat pentru mine si fetita mea si in niciun caz nu mi l-ai stricat, pacat ca tu te ocupi cu astfel de mizerii.

Asta denota ca si tu esti la fel, o mizerie. Cu toate astea, in cea de-a doua zi de Craciun eu iti doresc multa lumina in suflet si inima. Dumnezeu sa te ierte!”, a mai scris Iulia Salagean, in mesajul postat pe Facebook.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro