Cat costa operatia de cantopexie pe care Bianca Dragusanu si-a facut-o

Bianca Dragusanu (39 de ani) nu a ascuns niciodata ca iubeste interventiile estetice. Prima operatie pe care si-a facut-o a fost cea de la nivelul bustului. Ulterior, in februarie 2020, Bianca si-a schimbat implanturile mamare cu un model mai nou, din motive medicale.

De-a lungul trecerii timpului, Bianca Dragusanu si-a modelat nasul, subtiat gleznele, marit buzele si pus implanturi fesiere. Totodata, modelul are fatete dentare si a apelat la un lifting facial pentru a obtine un aspect intinerit si pentru a-si accentua linia mandibulei.

Cel mai recent, Bianca Dragusanu a suferit o operatie de cantopexie, menita sa deschida si alungeasca privirea in scopul obtinerii unui aspect intinerit si mai atragator. Prin intermediul cantopexiei se realizeaza ridicarea unghiului extern al ochiului, creand iluzia ochilor de pisica sau vulpe. O astfel de interventie poate costa in jurul a 2.500 de euro.

In mai 2021, modelul si-a redefinit maxilarul si si-a modificat forma buzelor. Cu doua luni inainte, Bianca si-ar fi remodelat si nasul.

loading...
„Urmeaza sa-mi fac o rinoplastie pentru a avea un nas exact ca filtrul meu, mai mic, mai subtire… Majoritatea prietenilor mi-au zis sa nu fac treaba asta, dar eu asa ma simt mai increzatoare in mine. Abia astept sa ma modeleze asa cum vreau eu. O sa am un nasuc de vis, dar o sa va pun poze si insta-uri si cu mine post-operator”, spunea modelul in martie 2021. „Ma voi opera pana in momentul in care voi considera ca sunt perfecta, ca sunt bine si ca sunt cum vreau sa fiu. Pot face mici imbunatatiri pe ici, pe colo, care sa-mi ofere un confort psihic, care sa ma faca sa ma simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru altcineva. Asta e, imi asum”, a mai declarat Bianca Dragusanu in decembrie 2021, pentru Spynews.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro