Ce a facut Petrica Mitu Stoian chiar inainte sa moara. Toti au ramas muti de uimire

Ce melodie a inregistrat Petrica Mitu Stoian inainte sa isi dea ultima suflare. Regretatul artist a murit in urma cu o luna, socand atat familia, cat si fanii.

Inainte sa isi ia adio de la lumea asta, Petrica Mitu Stoian a inregistrat o melodie cu ocazia sarbatorilor de iarna . Piesa a fost lansata pe canalul de YouTube al regretatului artist, la scurt timp dupa moartea acestuia.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, regretatul Petrica Mitu Stoian a inregistrat un colind, numit ”Sfanta-i sara de Craciun”, lansat post mortem.

Moartea celebrului cantaret a lasat un gol imens in sufletul tuturor celor care l-au cunoscut.

loading...
Noul colind a fost o surpriza frumoasa pentru toti fanii marelui artist din Mehedinti, care au ascultat, au dat like si au distribuit piesa.

„Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Acum canta alaturi de ingeri! Multumim frumos pentru acest pretios videoclip!”, „Am pielea de gaina, ma prind fiori pe sira spinari numai gindindu-ma ca nu mai este. Un Colos si un Maestru al folclorului romanesc! Odihna vesnica si Craciun fericit unde esti!”, „Doamne, ce frumos! O sa ne lipseasca pentru totdeauna prezenta ta!”, „Doamne ce colind frumos!”, au fost doar cateva dintre comentariile fanilor lui Petrica Mitu Stoian.

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti a acordat acest titlu in semn de omagiu pentru activitatea artistica a lui Petrica Mitu Stoian. Surorile artistului sunt cele care au ridicat distinctia.

” Le multumesc celor doua surori ale artistului, doamnelor Maria Tarchila si Domnica Varvesc pentru ca au fost alaturi de noi la momentul omagial si au primit placheta de onoare, ca semn al aprecierii pentru activitatea artistica a interpretului Petrica Mitu Stoian, pentru promovarea judetului Mehedinti si a traditiilor din zona de nord prin intermediul pieselor sale.
Din pacate, maestrul Petrica Mitu Stoian a plecat mult prea devreme dintre noi, in urma cu trei saptamani.

Mai avea multe de spus in muzica populara, mai avea multe de daruit Mehedintiului si intregii tari! Tot in semn de omagiu, in cadrul sedintei a fost proiectat un clip care a cuprins declaratii si melodii de suflet ale cantaretului de muzica populara, cantece in care artistul a elogiat judetul Mehedinti si obiceiurile zonei in care s-a nascut. Odihna vesnica, Petrica Mitu Stoian!”, a declarat Aladin Georgescu, presedintele CJ Mehedinti.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro