CE A SPUS ION SMECHERU DESPRE SIMONA, FOSTA LUI IUBITA, CHIAR INAINTE SA MOARA

Ion Smecheru se despartise de ceva vreme de Simona, insa cu cateva zile inainte ca sa moara, tanarul a vorbit despre cea care-i fusese partenera.

Ion Smecheru a declarat cu dezamagire ca nu si-o mai doreste pe Simona, din cauza faptului ca fata ar fi trecut pe la multi barbati dupa ce s-a despartit de el.

„Nu, nu-mi mai trebuie Simona. Sa stea acolo. Nu am mai vorbit cu ea.

A avut 6 barbati de cand a plecat de la mine. Eu aflu de la sora-sa ca ea sta aici. A zis ca avut 6 barbati. A fost gravida, dar nu mai e.”, spunea Ion Smecheru’ in ultima sa aparitie pe YouTube.

loading...
A murit dupa o coma alcoolica
Ion Smecheru era cunoscut ca fiind un impatimit al bauturii, familia lui Culita Sterp incercand sa-l sfatuiasca sa stea departe de alcool, insa in zadar.

Vestea mortii tanarului a intristat intreaga familie Sterp.

„Nu stiu daca voi va gasiti cuvintele, insa eu una nu… eram acasa, tocmai ce terminasem cu mancarea. Aud masina lui Iancu la poarta si fug dupa usa ca sa il sperii (cum mai fac de obicei), dar el se uita la mine, cu lacrimi in ochi… si imi spune” A murit… ION SMECHERUL”. Am inceput instant sa plang si in minte mi-au venit atat de multe vorbe de-ale lui… glumele lui, efectiv omul simplu, care avea mereu ceva pozitiv de spus. Iarna trecuta a fost o luna la noi la oi si atunci l-am cunoscut mai bine, deoarece nu stiu cati dintre voi stiti… insa el nu era la noi la oi, ci la un var de-ai tatalui meu. Dupa cum spuneam… a stat o luna la noi, iar mie personal mi-a fost atat de drag si vreau sa va spun ca avea un bun simt cum rar mai intalnesti in zilele noastre.

Din pacate a avut patima aceasta a bauturii, iar inima lui a incetat sa mai bata.

Stiu ca multora dintre voi v-a adus mii de zambete pe fata si chiar rasete in hohote, prin felul lui de a fi… iar tot ce putem face este sa ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa il ierte!

Odihneste-te in pace, suflet bun!”, a marturisit sora lui Culita Sterp.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro