CE CADOU I-A FACUT JADOR TATALUI SAU, DE CRACIUN.

De Craciun, Jador nu s-a uitat la bani si i-a oferit tatalui sau un BMW X3, masina la care barbatul visa de mult timp. Prin acest gest, manelistul a dorit sa-si arate recunostinta fata de persoana care l-a sustinut neconditionat, in orice situatie.

Jador, Remus Ionut Dumitrache pe numele lui real, este foarte apropiat de familia lui. Artistul nu poate uita ca a avut o copilarie grea si cate sacrificii au facut parintii sai pentru a-i oferi o educatie corespunzatoare.

De Craciun, Jador a vrut sa-si surprinda tatal si, cu siguranta, a reusit. Artistul i-a facut cadou parintelui sau un BMW X3, masina care are un pret de start de 48.000 de euro. Suma nu l-a interesat, insa, pe manelist care a strans multi bani din concerte si canalul YouTube.

“Parintii sunt cei mai importanti. Pentru ca am facut o greseala… Trebuie sa mi-o rascumpar. Pentru tata, un BMW X3. I-am luat cadoul asta. Si-a dorit foarte mult o masina. I-am luat-o. Este Craciunul. Mergem acasa la mine. Mama ma asteapta cu mancaruri. Ma asteapta cu bunatati”, a spus Jador in timp ce se deplasa la Bacau, locul unde a crescut, pentru a petrece sarbatorile de iarna.

loading...
Gestul facut de artist pentru tatal lui i-a impresionat pe fani. Vlogul pe care l-a postat a strans, in doar cateva ore, aproape 100.000 de vizualizari.

Dincolo de imaginea de artist, Jador are o latura extrem de sensibila. Cantaretul a impartasit bucuria pe care le-a facut-o parintilor sai, atunci cand a fost, recent, la ei in vizita. Manelistul le-a cantat in biserica, iar parintii lui au fost super incantati.

“Familia mea e bine, toata lumea e sanatoasa. Toata lumea are ce sa manance. Tata e la biserica, mama la fel, se roaga pentru mine. Am fost la ei, le-am cantat la biserica, s-au bucurat. A fost misto. Incerc sa ma bucur de orice lucru din viata mea si de tot ce mi-a dat Dumnezeu”, marturisea Jador in luna octombrie.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro