CE SUMA CERE OANA ROMAN PENTRU O POSTARE PE FACEBOOK SAU INSTAGRAM.

Oana Roman este extrem de activa pe retelele de socializare, fiica fostului premier tindandu-ti mereu urmaritorii la curent cu aspecte din viata sa.

Faptul ca are mii de urmatori pe retelele de socializare ii aduce si numeroase contracte de publicitate, astfel ca Oana castiga sume frumoase din aceasta indeletnicire. Ea face reclama pentru foarte multe produse, chiar si pentru paine. Mai exact pentru painea Wasa si primeste aproximativ 300 de euro pentru o singura postare, relateaza voceabanilor.ro. Mai mult decat atat, Oana a facut reclama pe contul ei de Instagram si pentru o firma de materiale de constructii.

Oana Roman a castigat procesul cu RA-APPS cu privire la mostenirea primita de la matusa ei. Procesul, destul de indelungat, s-a intins pe o perioada de patru ani de zile. Oana si sora ei, Catinca, au primit mostenire o casa cu curte la Sinaia, alaturi de o suma consistenta de bani pe care in cont.

„Am castigat procesul care era total nejustificat. Si ma bucur ca dupa atat de multi ani, am reusit sa invingem. Era legat de o mostenire pe care ei au incercat sa o conteste. A durat aproape patru ani. Nu am apucat sa o anunt pe mama. Macar atat am reusit sa castigam si noi. Un mare merit il are avocata noastra care s-a implicat. Deocamdata nu ne-am gandit ce facem cu casa!”, povestea vedeta pentru Antena Stars.

loading...
Acest an a fost unul extrem de incarcat pentru familia Oanei Roman, insa acum lucrurile s-au linistit, iar armonia s-a reinstaurat. La inceput de an, Oana Roman si Marius Elisei isi anuntau despartirea, insa acum cei doi s-au impacat, iar totul pare sa mearga mult mai bine ca inainte.

„A fost un an foarte incarcat, un an in care am facut multe lucruri. Sunt mandra de anul asta. E unul dintre anii prolifici. Am inceput greu, pentru ca eram in perioada aia in care am fost singura, in care am divortat, in care au fost probleme. Apoi, din martie, aprilie, lucrurile au inceput sa se aseze foarte bine si a intervenit impacarea, la care nici eu nu ma asteptam. Am avut anul asta mai multe vacante decat am avut in ultimii zece ani la un loc. Am avut vreo cinci vacante anul asta deja”, a declarat Oana Roman, in urma cu putin timp.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro