Coincidenta dintre moartea lui Victor Socaciu si Petrica Mitu Stoian.

Moartea lui Victor Socaciu a cazut ca un trasnet pentru rude si fani, iar acum ies la iveala detalii cutremuratoare.

Regretatul artist de folk, Victor Socaciu, s-a zbatut intre viata si moarte aproximativ o luna, pe un pat de spital, unde medicii faceau toate eforturile pentru a-l vindeca. Iata ce tratament ar fi urmat artistul dupa infectia cu virusul SARS-CoV-2.

Victor Socaciu s-a stins din viata luni, 27 decembrie, la varsta de 68 de ani. Pe 6 noiembrie, moartea lui Petrica Mitu Stoian socatoata Romania. Intre moartea celor doi artisti exista o coincidenta bizara.

Ar fi fost vorba despre recuperarea la camera hiperbara, acelasi tip de terapie pe care a urmat-o si Petrica Mitu Stoian

Dupa ce s-a vindecat de COVID-19, Victor Socaciu a avut nevoieajutorul medicilor, deoarece plamanii i se umpleau cu lichid.

loading...
Potrivit informatiilor DCnews.ro, Victor Socaciu ar fi mers la terapie post-COVID, dupa infectia cu virusul SARS-CoV-2, exact ca Petrica Mitu Stoian.

Mai mult, ambii ar fi facut recuperarea la camera hiperbara. Din nefericire starea de sanatate a lui Victor Socaciu s-a inrautatit si dupa ce ar fi facut analize cu substante de contrast.

„A ajuns la spital pe 19 noiembrie. Avea un post-COVID, acumula pleurezie, lichid la plamani, si am fost trei zile sa faca un drenaj. Asta a fost interventia pentru care am fost. Si de acolo, au aparut complicatii. A avut multe momente in care si-a revenit si imi spunea ca vrea sa ajunga la Bistrita pe 3 decembrie, ca il asteapta acolo oameni”, a povestit Brandusa Simion.

Artistu s-ar fi infectat cu o bacterie spitaliceasca care, din pacate, l-a pus la pat. Organismul regretatului artist nu a fost destul de rezistent si a cedat.

Familia regretatului Victor Socaciu are numai cuvinte de lauda la adresa medicilor care l-au ingrijit pe artist in ultima luna din viata sa.

„A fost bine, a fost la spital pentru o interventie minora.

Acolo a contractat o infectie nosocomiala si cauza decesului a fost soc septic”, a declarat Brandusa Simion, sotia lui Victor Socaciu.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro