De ce l-a dus Mihaela Radulescu pe Ayan, la 14 ani, intr-un centru de dezintoxicare

Mihaela Radulescu este o mama dedicata si a dorit sa-i acorde cea mai buna educatie fiului ei, Ayan. Cunoscuta prezentatoarea a dezvaluit detalii neasteptate din familia ei si modul in care a incercat sa-si ghideze fiul. Pe cand avea 14 ani, vedeta a decis sa-si duca fiul intr-un centru de dezintoxicare, pentru a-i arata cat de mult rau ii pot face drogurile unui om.

Mihaela Radulescu a sustinut mereu ca are o relatie speciala cu fiul ei. Are mereu cuvinte de lauda la adresa lui Ayan. Recent, tanarul a implinit 17 ani, iar prezentatoarea este o mama mandra. Reamintim ca Ayan este rodul casniciei pe care Mihaela Radulescu a avut-o cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, cei doi divortand in anul 2008.

Mihaela Radulescu, pe care curand o revedem la PRO TV, in rol de detectiv de la Masked Singer a oferit detalii nestiute pana acum, intr-un interviu recent. Vedeta a incercat sa-si tina mereu fiul pe calea cea buna. Astfel, a luat decizia de a-l duce in vizita intr-un centru de dezintoxicare.

Prezentatoarea a vrut sa-i demonstreze cat de mult rau pot provoca drogurile. Mihaela Radulescu a considerat ca este ami bine sa vada, caci o astfel de experienta este mai importanta decat ceea ce se invata la scoala.

„Cand avea 14 ani, am facut o plimbare initiatica cu el intr-un centru de dezintoxicare, in aripa cea mai crunta, a drogatilor in sevraj.

loading...
Sunt oameni si copii si tineri care se dau cu capul de calorifer. E un spectacol care te face sa vomiti. Nu vrei sa te apropii de droguri. Voiam sa vada ce inseamna dependenta de droguri si viata distrusa. I-am zis, te rog, stiu ca e dur. Vreau sa vezi ce se intampla. Cred ca am facut un lucru bun. Reactia lui de dupa a fost egala cu a mea cand am vizitat Auschwitz-ul’, a povestit Mihaela Radulescu intr-un interviu pe Youtube.

De asemenea, Mihaela Radulescu a tinut sa precizeze ca ea nu a adus niciodata acasa un alt barbat in afara de tatal sau, iar pe actualul iubit, Felix Baumgartner l-a prezentat initial doar ce pe un prieten.

„N-am adus niciodata un barbat in casa in afara de tatal lui. N-am vrut sa vada niciodata o alta figura masculina in afara de tatal lui.

Nici macar Felix cand a aparut in casa mea n-a vazut copilul sau casa decat dupa doi ani. L-am prezentat apoi ca pe un prieten. Cred foarte mult in lucrurile astea’, a mai spus vedeta.

Ayan a implinit 17 ani la inceputul lunii august, ocazie de care Mihaela a profitat pentru a-i transmite un mesaj emotionant.

„Nu-mi pasa ca nu-s cele mai reusite poze. Mi-ajunge sa stiu ca am fost impreuna, de ziua lui, asa cum am fost mereu – cu aceeasi iubire strasnica, cu acelasi chef de viata, cu aceeasi bucurie cu care m-a incarcat de cand l-am adus pe lume. E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar daca e barbat in toata regula. A crescut prea repede, da de viata pe cont propriu, munceste pentru ce viseaza… Am tot mai putine de facut pentru el, invat sa ma dau usor deoparte si sa-l las sa zboare. Uf…., mai am de-nvatat’, a transmis Mihaela Radulescu pe Instagram, cand fiul ei a implinit 17 ani.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro