Dr. Raed Arafat, declaratii despre noaptea de Revelion.

Raed Arafat a vorbit despre efectele care vor urma in urma petrecerii de Revelion. Acesta a recunoscut faptul ca nu toata lumea va respecta normele sanitare de prevenire a raspandirii virusului.

Doctorul Raed Arafat a declarat faptul ca efectele in urma petrecerii de Revelion vor fi vizibile dupa aproximativ doua saptamani.

De asemenea, acesta a precizat ca nu toti oamenii vor respecta masurile de prevenire a virusului.

Raed Arafat a precizat faptul ca oamenii care vin din zonele cu risc de infectare, vor trebui sa stea in carantina: ,,Nu exista sa vina oameni din zonele de risc si sa nu intre in carantina (…)

Orice impact al unei aglomeratii, al unei interactiuni, mobilitati mai mari, am invatat foarte bine, cam la o saptamana – doua incepem sa vedem efectele. Aceasta este situatia. Clar ca nu toata lumea va respecta regulile, dar noi speram ca majoritatea sa respecte recomandarile si regulile”

loading...
In noaptea de Revelion se vor putea organiza petreceri in aer liber fara limita de participanti sau ora de inchidere. Conditia impusa este cea de purtare a mastii. De asemenea, restaurantele vor putea ramane deschise toata noaptea, insa cu grad de ocupare de 50%.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro