Gina Pistol, primele declaratii despre al doilea copil

Gina Pistol (41 de ani) este mama unei fiice, Josephine Ana, nascuta pe 9 martie 2021. Prezentatoarea TV si Smiley (38 de ani) formeaza un cuplu de 5 ani, insa si-au confirmat relatia abia la finalul anului 2019. Recent, Gina a facut primele declaratii despre cel de-al doilea copil.

„Cand nu ai copil, toata lumea te intreaba cand faci un copil. «Eh, cand un copil?» Dupa ce faci un copil, nici nu a prins bine… «si al doilea copil cand?». Stai sa-mi revin dupa primul copil. Lasa-ma putin. Nu stiu… al doilea copil cand o vrea Bunutul, pentru ca se stie foarte bine povestea noastra si cred ca ii fortam putin mana lui Dumnezeu cu al doilea copil. Sa ne bucuram de micuta”, a declarat Gina Pistol in mediul online.

In august 2021, tot in mediul online, prezentatoarea TV a vorbit despre provocarile intampinate in timpul sarcinii, dar si despre sansele mici pe care medicii i le-au dat sa devina mama. „Viata mea a fost un sir nesfarsit de intrebari care duceau in aceeasi directie: «Cand o sa ai si tu un copil?», «Cand ai de gand sa faci un copil?», «De ce nu ai un copil la varsta asta?». Intrebarea asta mi se pare ca este foarte intruziva pentru o femeie, pentru ca nu stii prin ce trece femeia aceea”, a marturisit Gina Pistol pe Instagram.

„Dupa ce am aflat, in urma unui control de rutina, ca am sanse foarte mici sa raman insarcinata, adica undeva la 0,1, aceasta intrebare imi tulbura linistea pe care incercam sa o mentin cu greu in sufletul meu. De fiecare data imi puneam pe chip zambetul social si raspundeam «cand o sa fiu pregatita, cand o sa fie», dar numai eu stiu ce era in sufletul meu”, a completat.

Despre sarcina, prezentatoarea TV a adaugat: „In timpul sarcinii am resimtit din plin presiunea [afisarii] unei imagini perfecte. In timp ce corpul meu se modifica pentru a-i face loc fetitei mele, am inteles ca frumusetea cuprinde diverse contururi. Cand am aflat ca voi deveni mama, am realizat ca universul meu se va schimba definitiv”.

loading...
„Primele luni de sarcina mi-au pus pe fata un zambet imens. Pe langa oamenii care imi transmiteau energie buna si ganduri frumoase, au fost si cei care m-au criticat dur si care ma judecau in orice faceam. Am incercat mereu sa opresc lupta asta dintre ce e bine pentru mine si pentru micuta mea si ce ar trebui sa fie confortabil pentru restul oamenilor”, a mai spus.

Solistul si prezentatoarea TV au ales fiecare cate un nume pentru fiica lor. „Gina a ales Josephine si mie mi-a placut foarte tare si eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesa care a marcat-o, de la Chris Rea, care se numeste «Josephine» si ii place foarte tare numele. (…) Iar Ana imi place mie foarte mult”, a dezvaluit Smiley, in emisiunea „Vorbeste Lumea”.

„E un nume simplu si foarte frumos. Si se potriveste foarte bine cu Maria (n.red.: numele de familie al solistului). (…) In familie nu avem numele Ana. Mie nu-mi place sa ma repet, oricum, de-aia am zis sa nu repet niste nume neaparat din familie. (…) Noi ii spunem Josephine”, a incheiat.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro