Ion Smecherul se despartise de iubita lui, Simona, inainte sa moara

Ion Smecherul, barbatul pe care cei din familia Sterp l-au ajutat sa isi construiasca propria casa, avea o iubita de care se despartise!

Ion Smecherul, ciobanul devenit viral pe internet, s-a stins din viata in urma cu putin timp. Barbatul a ajuns celebru dupa ce a aparut in mai multe vlog-uri amuzante alaturi de Iancu si Culita Sterp, cei care l-au si ajutat anul trecut sa isi construiasca propria casa.

Pe langa familia artistului, Ion Smecherul avea si o iubita, Simona, de care se despartise inainte cu putin timp sa moara.

A avut o soarta grea de mic copil, iar casa pe care cei din familia Sterp l-au ajutat sa si-o construiasca era marea lui fericire.

In urma cu doar un an, Ion Smecherul a primit o mica locuinta, cu tot ce avea nevoie in interior. Ulterior, tanarul de doar 34 de ani a aparut intr-un alt filmulet realizat de Culita Sterp, acolo unde a vorbit putin si despre Simona, iubita lui, despre care nu avea o parere foarte buna la momentul respectiv.

loading...
A avut 6 barbati de cand a plecat de la mine. Eu aflu de la sora-sa ca ea sta aici. A zis ca avut 6 barbati. A fost gravida, dar nu mai e”, spunea Ion Smecheru’ in ultima sa aparitie pe YouTube.

Simona, cea care a fost iubita celebrului cioban, mai are o sora. Femeia este mamica si locuieste impreuna cu bebelusul ei intr-o casa pozitionata foarte aproape de cea pe care i-au construit-o fratii Sterp lui Ion.

Barbatul era mai mereu prezent in vlogurile lui Iancu Sterp, iar fanii se amuzau copios pe seama atitudinii sale si glumelor pe care le facea. Vestea tragica a venit ca un soc pentru frati, asta dupa ce barbatul a intrat in coma alcoolica, iar inima lui a incetat sa mai bata.

Fratii Sterp i-au fost mereu aproape si chiar i-au construit o locuinta, acolo unde i-au pus la punct toate lucrurile de care avea nevoie pentru a nu mai duce lipsa de nimic, iar in schimbul acestora barbatul le-a promis ca va renunta la alcool, insa nu a respectat vorba.

„ Nu stiu daca voi va gasiti cuvintele, insa eu una nu… eram acasa, tocmai ce terminasem cu mancarea.

Aud masina lu Iancu la poarta si fug dupa usa ca sa il sperii (cum mai fac de obicei), dar el se uita la mine, cu lacrimi in ochi… si imi spune” A murit… ION SMECHERUL” ? Am inceput instant sa plang si in minte mi-au venit atat de multe vorbe de-ale lui… glumele lui, efectiv omul simplu, care avea mereu ceva pozitiv de spus.

Iarna trecuta a fost o luna la noi la oi si atunci l-am cunoscut mai bine, deoarece nu stiu cati dintre voi stiti… insa el nu era la noi la oi, ci la un var de-al tatalui meu. Dupa cum spuneam… a stat o luna la noi, iar mie personal mi-a fost atat de drag si vreau sa va spun ca avea un bun simt cum rar mai intalnesti in zilele noastre. Din pacate a avut patima aceasta, a bauturii, iar inima lui a incetat sa mai bata. ?

Stiu ca multora dintre voi v-a adus mii de zambete pe fata si chiar rasete in hohote, prin felul lui de a fi… iar tot ce putem face, este sa ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa il ierte!

Odihneste-te in pace, suflet bun! ??”, a marturisit sora lui Culita Sterp, Geta.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro