Lidia Buble a pus ochii pe Cuza de la Noaptea Tarziu. Cum au fost surprinsi cei doi?

Lidia Buble nu a ascuns faptul ca isi doreste foarte mult sa se marite si sa-si intemeieze o familie. Dupa despartirea de actorul cubanez Harlys Becerra, frumoasa artista a pus ochii pe Cuza de la Noaptea Tarziu.

Artista a marturisit ca este in cautarea barbatului perfect care sa-i devina sot si se pare ca l-a gasit deja. Lidia a pus ochii pe Cuza de la Noaptea Tarziu si nu s-a ferit sa ii transmita si lui asta. Drept dovada stau filmuletele cu cei doi postate pe retelele de socializare. Mai mult, se pare ca amandoi isi doresc acelasi lucru si nu ar fi exclus sa devina cel mai nou cuplu din showbiz.

Concurentii din „Asia Express” s-au reintalnit la o petrecere, luni seara, iar Lidia Buble si Cuza au fost in centrul atentiei, mai ales dupa ce artista a spus de fata cu toti ca il vrea de sot pe membrul de la Noaptea Tarziu.

„Ba, pe tine te iau, Cuza, fii atent! Am primit mesaje: Cuza vrea copii, Cuza stie sa gateasca, Isi da tot interesul. Fii atent ca pe tine ma bazez! M-am imbracat sa ma ceara de nevasta. Astept sa ma ceara!”, a spus, glumind, Lidia Buble la petrecerea unde s-au reunit concurentii de la „Asia Express”.

loading...
„Gata, ne-am hotarat. Pentru darurile de nunta va asteptam pe revolut”, a spus si Cuza.

Glumele pe seama celor doi au continuat toata seara, iar Lidia nu s-a sfiit, ci chiar s-a pozat in bratele „viitorului ei sot”. Ce-i drept cei doi ar forma un cuplu frumos.

Surorile Buble si Emi cu Cuza s-au inteles foarte bine pe parcursul competitiei Asia Express, iar Lidia a recunoscut ca ar prefera ca Emi si Cuza sa fie castigatori in fata sotiilor Petre, lucru care nu s-a intamplat insa. In finala, cand au fost eliminate surorile Buble, Lidia a uimit pe toata lumea cand si-a scos din ghiozdan rochia de mireasa si voalul si s-a imbracat cu ele, defiland in tinuta de mireasa prin Israel.

Dupa despartirea de Razvan Simion, Lidia Buble nu a avut deloc noroc in dragoste, spre deosebire de fostul ei partener, care si-a refacut viata langa Daliana Raducanu. Artista credea ca si-a gasit sufletul pereche dupa ce l-a cunoscut pe Harlys Becerra, insa dupa ce actorul cubanez a venit in Romania pentru ea, relatia lor a inceput sa scartaie si cei doi si-au spus „Adio”. Drept dovada sta faptul ca cei doi nu mai au pe Instagram imagini impreuna si nici macar nu se mai urmaresc. Daca pana acum nu aveau postare la care celalalt sa nu comenteze, cei doi par sa se ignore acum.

sursa: libertateapentrufemei.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro