LOREDANA GROZA A PROVOCAT SCANDALUL DINTRE FLORIN SALAM SI STEFAN BANICA!

Florin Salam a uimit pe toata lumea cand l-a „atacat” pe Stefan Banica Jr.! Desi, initial, parea sa fie vorba de comentariile facute de juratul „X Factor” dupa ce ”Regele manelelor” nu a venit la emisiune, adevarul ar fi altul! CANCAN.RO a aflat ca Loredana Groza este cea care ar fi provocat tot „scandalul”! Colega de platou a lui Banica l-ar fi ”turnat” pe acesta ca vorbeste urat de Florin Salam ori de cate ori are ocazia. De aici si „iesirea” lui Salam la adresa lui Banica!

„Regele manelelor” Florin Salam a ”tunat” in mediul online, iar tinta lui a fost Stefan Banica Jr.! Initial, toata lumea a crezut ca manelistul si-a adus aminte de comentariile pe care Stefan Banica Jr. le-a facut in cadrul emisiunii „X Factor” pentru ca Salam nu s-a prezentat in platou, asa cum era stabilit.

Sursele CANCAN.RO sustin ca Salam nu ar fi dorit, in prima faza, sa ii raspunda juratului, dar s-a razgandit dupa o discutie avuta cu nimeni alta decat Loredana Groza, care este colega de juriu cu Stefan Banica, la X Factor.

Totul ar fi pornit in a doua zi de Craciun, dupa ce Florin Salam ar fi fost chemat alaturi de trupa sa la petrecerea organizata in cinstea lui Razvan Munteanu, sotul Deliei.

Acolo, manelistul s-ar fi intalnit si cu Loredana Groza. Cei doi sunt in relatii foarte bune, iar ”Lori” i-ar fi povestit lui Florin ca, dupa episodul de la „X Factor”, Stefan ar fi vorbit urat despre el ori de cate ori i-a auzit numele. Dezvaluirile facute de artista l-ar fi iritat extrem de tare pe Florin Salam, care nu s-a mai putut abtine si l-a ironizat in fel si chip pe Stefan Banica Jr.

Ulterior acestei petreceri, Florin Salam a facut un live postat pe retelele de socializare, unde a tinut sa-i transmita juratului de la „X Factor” un mesaj acid: „Poate ai sa auzi tu asta. E diferenta mare! Eu stiu ca te respecti. Sa @#$% mama mea, la cum te respecti tu, eu la valoarea mea trebuia sa ma respect si mai mult . Dar nu vezi ca, in general, bocciii se respecta mai mult decat valorile. Ca asa e lasata lumea asta.

loading...
N-aveai voie sa vorbesti tu de mine! Tu canti de doua ori pe an: de Craciun si a doua zi de Sfantul Stefan, dupa aceea esti liber non-stop, faci plaja. Te respect si pentru astea! Ce-i drept, ai jucat in Liceenii, mama, in ce fel ai jucat. M-ai mancat! De la Sol major.

In sfarsit, imi cer scuze Loredanei. Dar nu avea voie ala sa vorbeasca de mine. Nici eu nu vorbesc de nimeni, fiecare avem greselile noastre, soarta noastra. Nu te murdari tu, mai Stefane, sa vorbesti tu de mine, ca tu esti la un nivel smecher, vezi-ti de treaba ta, fratiorul meu. Ar trebuie sa iti ceri scuze daca ma intrebi pe mine, doar ca mi-ai pomenit numele.

Eu nu iti pomeneam numele, dar mi-am adus aminte ca trebuia sa dau o replica. Ce crezi? Te si ridic prin vorba asta! Iti iei trei nunti de la critica asta! Ma scuzati daca am exagerat vizavi nu de ce vorbeam eu acum, ci vizavi de prietenii nostri, am trecut de la un subiect la altul”, a fost mesajul manelistului.

In decembrie 2020, in finala „X Factor”, Adrian Petrache urma sa urce pe scena alaturi de unchiul sau, Florin Salam, doar ca, inainte de a incepe momentul, juratii au fost anuntati ca Florin Salam nu a ajuns in platou pentru ca nu s-a simtit bine.

Odata cu anuntul facut in casca, Stefan Banica a izbucnit: „Nu e corect! Nu cred ca s-a mai intamplat niciodata asa ceva. Asta mi se pare nasoala. Adica ce vina are copilul ala. Eu sunt inca uimit ca cineva nu apare. Am ramas cu un gust amar fata de colega mea (n.r. Loredana)”.

Imediat ce a vazut ca Stefan Banica s-a enervat, Loredana a intervenit, aparandu-l pe Florin Salam: „Se poate intampla oricui. Putea sa aiba COVID, na!”.

Pentru a aplana situatia, Adrian Petrache a explicat ulterior ca unchiul sau a fost cu o zi inainte la repetitii, doar ca i s-a facut rau: „A fost la repetitii, dar nu stiu, i s-a facut rau”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro