Medeea, sotia lui Florin Tanase, prima fotografie cu burtica de gravida!

Medeea Tanase va aduce pe lume un copil in scurt timp! Iata prima fotografie cu burtica de gravida

Celebrul fotbalist Florin Tanase si sotia lui, Medeea, traiesc cele mai frumoase clipe din viata lor. Satena este insarcinata si in curand va aduce pe lume primul copil, pe care atat ea, cat si capitanul de la FCSB abia asteapta sa il tina in brate.

Vestea cea mare i-a incantat enorm pe fani, dar mai mare a fost bucuria sa o si vada cu burtica de gravida la vedere. Astfel, Medeea nu s-a mai putut abtine si a publicat prima fotografie cu ea insarcinata, care a strans nenumarate reactii si mesaje de bine din partea fanilor si apropiatilor.

Medeea si Florin Tanase formeaza un cuplu de ani buni, insa au decis sa se cunune civil abia in luna septembrie a acesui an. Dupa cum au marturisit chiar ei, nunta si cununia religioasa, dar si botezul copilului care va veni pe lume in scurt timp vor avea loc anul viitor, in 2022.

loading...
Pana atunci, cei doi continua sa se bucure de tot cea ce au realizat, drept pentru care impartasesc momentele unice si cu fanii lor de pe retelele de socializare. Medeea Tanase a facut publica, recent, prima fotografie in care apare cu burtica de gravida la vedere, lucru care a uimit pe toata lumea, mai ales ca s-a pozat intr-o ipostaza de-a dreptul amuzanta.

Imbracata toata in negru, tanara s-a asezat langa o statuie ce infatiseaza o femeie insarcinata, starnind nenumarate reactii din partea internautilor.

Medeea si Florin Tanase au format un cuplu inca de pe vremea cand erau adolescenti, iar acest lucru i-a determinat sa se desparta in mai multe randuri. Chiar si asa, au revenit la sentimente mult mai puternice si mult mai mature, dovedind ca dragostea va invinge de fiecare data. Medeea Tanase, fosta Turcescu, a mai avut o relatie cu un alt tanar fotbalist, mai exact cu Ciprian Negoita, jucator de Liga 2, la CS Mioveni, insa povestea lor de dragoste s-a sfarsit repede.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro