Nicole Cherry, pusa la zid de fani pentru ca nu alapteaza.

Nicole Cherry a nascut in urma cu aproape doua saptamani o fetita perfect sanatoasa pe nume Anastasia-Mari si esyte in culmea fericirii. Artista a spus inca de cand era insarcinata ca nu va posta foarte multe fotografii cu fiica sa, insa iata ca atunci cand a ajuns acasa a postat o serie de fotografii, dar fara chipul micutei.

Nicole Cherry a postat saptamana trecuta un scurt video in care iubitul ei, Florin o hranea pe fiica lor cu biberonul, moment in care fanii din mediul online au explodat. Si stim asta pentru ca la scurt timp, Nicole a revenit cu un video in care era vizibil deranjata si le-a facut o remarca acida fanilor.

Invitata sa vorbeasca in timpul unei emisiuni, Nicole Cherry a oferit mai multe detalii despre acel moment si spune ca da, alapteaza, insa ii mai da Anastasiei si lapte praf.

„A fost putin ciudat pentru ca nu o alaptez exclusiv la sand, ai dau si formula si na… am pus o poza in care nu era alaptata de mine, era cu biberonul si m-au certat si m-au enervat foartre tare cu mesajele s am avut un moment din ala in care am simtit ca trebuie sa le zic: lasati-ma in pace ca stiu ce fac.

loading...
Eu consider ca in timpul sarcinii niciodata nu am vorbit prea mult sau am exagerat pentru ca mi s-a parut ca este atat de a mea, incat nu am cum sa le spun eu fetelor: asa o sa fie la voi, sa ne comparam. Am sustinut si inainte sa nasc ca eu nu o sa vorbesc foarte mult despre Anastasia sa spun acum ce-i dau, cum fac pentru ca mi se pare ca fiecare mama trebuie sa traiasca experienta cu copilul ei, sa invete cu copilul ei si pentru ca suntem atat de diferite… o mama trebuie sa fie mama pentru puiul ei. M-am enervat, recunosc ca m-am enervat. Fiecare alege sa-sli creasca copilul intr-un fel si nu trebuie sa-ti dai cu parerea ca pana la urma, uite, vorba aia: eu ii dau copilului si san, dar tu nu aveai de unde sa stii ca ai vazut o poza. Ar trebui sa fim mai rezervate ca femei si sa ne intelegem. Ma ajuta mama si facem cu randul. Ne dorim sa nu fim epuizate amandoua si sa facem fata”, a declarat Nicole Cherry in cadrul emisiunii

sursa: radioimpuls.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro