Petrica Mitu Stoian avea o relatie speciala cu sotia impresarului sau. Cei doi au fost nasi la o nunta

Dincolo de prietenie si relatia profesionala, Petrica Mitu Stoian facea parte din familia impresarului sau. Imparteau firma, imparteau casa, bucuriile, dar si problemele. Lucrurile s-au schimbat in vara acestui an, dupa moartea Mariei Gusman.

Artistul a suferit enorm si a decis sa-si aranjeze locul de veci alaturi de femeia care i-a fost familie.

Ca o dovada ca se intelegeau bine si se comportau ca o familie stau fotografiile surprinse in 2016, cand Petrica Mitu Stoian si sotia impresarului au fost nasi la o nunta.

In imagini, artistul si Maria Gusman tin lumanarile tinerilor casatoriti in biserica si sunt surprinsi si la petrecerea de la local dansand impreuna.

Este de inteles de ce artistul a suferit enorm dupa disparitia femeii.

loading...
„In momentul in care am condus-o pe ultimul drum pe nasa noastra, doamna profesor Maria Gusman, chiar aici, in fata mormantului dumnealui (a lui Petrica Mitu Stoian, n.r.), s-a asezat pe umarul meu stang, si mi-a spus: ”Uite, finule, eu si pe lumea asta, si pe lumea cealalta, eu am vrut sa fiu cu acesti doi oameni! Ei au reprezentat pentru mine totul. Mi-am luat si eu loc de veci aici.

In acel moment nu era facuta aceasta lucrare. Mi-a aratat locul pe care l-a facut. Aici, in partea dreapta au inmormantat-o pe nasa.

In partea cealalta urma sa fie inmormantat… si cat mai tarziu, Petrica”, a spus Nelu Serban.

Artistul nu avea copii, dar nu a simtit lipsa iubirii. Fiica impresarului Doru Gusman era si ea atasata de artist, iar dupa moartea acestuia ea a scris un mesaj emotionant din care se observa ce relatie stransa au avut.

„Moartea nu exista. Oamenii mor doar atunci cand sunt uitati…. Dar omul si artistul Petrica Mitu Stoian nu va fi uitat niciodata. El va ramane LUMINA, GANDUL si DORUL nostru. El ne va veghea din TARA de LUMINA. Destinul te-a luat prea curand de langa noi, dar din sufletele noastre nu vei pleca niciodata.

Ai fost un al doilea tata pentru mine, nana. Soarta s-a incapatanat sa-mi ia atat mama cat si pe dumneavoastra de langa mine intr-un timp atat de scurt! Doua fiinte dragi sufletului meu! Dumnezeu sa te odihneasca!”, a scris fiica impresarului pe pagina sa de socializare.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro