PLECAREA LUI LIVIU DRAGNEA DIN CAPITALA A AFECTAT-O SERIOS PE IRINA TANASE.

Despartirea de fostul lider PSD pare sa fi lasat urme „adanci” pe chipul Irinei Tanase! Abatuta si incercanata, asa si-a facut aparitia „iubi-Irina”, dupa ce Liviu Dragnea s-a retras la casa lui de la Alexandria, judetul Teleorman. CANCAN.RO are imagini exclusive cu fosta partenera de viata a politicianului.

Sfarsitul unei relatii, de obicei, aduce multa suferinta, iar regula pare sa se aplice si in cazul Irinei Tanase. Fosta iubita a lui Liviu Dragnea pare ca traieste la intensitate maxima ceea ce se intampla intre ea si fostul lider al PSD. Privirea abatuta sta marturie!

„Zona Carol”, dis-de-dimineata. Irina Tanase paraseste imobilul in care a locuit cu Liviu Dragnea

Destinatia: un magazin dedicat doamnelor, in care se gasesc diferite rochii de ocazie, din zona Casin. Ajunsa prea devreme in locatia respectiva, Irina Tanase ii solicita soferului sa cumpere o mica gustare. Nimic „fancy”, doar niste covrigi.

Dupa ce si-a implinit poftele culinare, Irina Tanase a fost dusa, din nou, la magazinul respectiv, unde s-a intalnit cu o prietena. Dupa o mica discutie purtata in masina doamnei respective, cele doua intra in incinta magazinului. Irina pare, clar, schimbata, fata de imaginea luminoasa de odinioara.

loading...
Incercanata, fara pic de stralucire si usor abatuta, asa apare fosta partenera a lui Liviu Dragnea. In zadar incearca sa schiteze un mic zambet in coltul gurii, caci mimica o tradeaza. Pare ca sufera si nici macar o zi de shopping alaturi de o prietena nu i-ar alina din durere.

De cateva zile, barbatul ei nu ar mai fi trecut pe acasa! Liviu Dragnea ar fi parasit-o pe femeia alaturi de care isi vedea viitorul. Si-a facut bagajele si a lasat-o pe Irina in casa pe care ea a cumparat-o, cat a fost el la inchisoare, dar cu banii lui.

Mai mult, i-ar fi dat block tinerei pe toate retelele social media si, pur si simplu, nu ar mai vrea sa auda de ea! Dar, cum stim ca dragostea e inselatoare, timpul ne va arata daca despartirea e una definitiva sau numai temporara.

Se pare ca motivele despartirii sunt dintre cele mai grave. Cel putin, asta sustin sursele pentru Departamentul Anchete Speciale (D.A.S.) al CANCAN.RO. Irina ar fi cazut prada unui alt barbat!

S-a mai aflat ca prietenul lui Liviu Dragnea, nimeni altul decat Codrin Stefanescu, ar fi fost implicat in intreaga poveste. ”Este unul dintre apropiatii lui Dragnea, dar multi il suspecteaza ca a facut el niste manevre, a bagat niste fitile in tot scandalul asta mocnit”, a dezvaluit o sursa D.A.S.

Codrin Stefanescu, presedintele partidului Alianta Pentru Patrie, neaga insa cu tarie orice legatura cu situatia.

”In viata mea nu m-am bagat in relatia personala a unor oameni. Mai ales la prieteni! Niciodata! Ca s-a scris de mine, de o gramada de combinatii pe care le-am avut, de femei, de manechine… Unele au fost reale, unele nu au fost, eu nu am spus absolut nimic.

Dar niciodata nu m-am bagat in viata mea intr-o chestie interna. Dimpotriva, am incercat tot timpul sa repar. Sa fiu un prieten de baza, care sa fie tot timpul calm. Si mintea limpede. Sa-i calmeze pe oameni. Le spun, mai vorbiti odata, mai analizati situatia. Sub nicio forma nu sunt eu unul dintre cei care sa ma bag in relatia unor prieteni foarte buni”, a spus presedintele partidului Alianta Pentru Patrie.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro