Revine Jador la „Puterea Dragostei”?! De cine s-a indragostit artistul

Este Jador indragostit?! Artistul a declarat recent ca ar reveni la „Puterea Dragostei” pentru o fata frumoasa. Cine este femeia care l-a determinat pe Jador sa ia asemenea decizie?!

Jador este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de la noi din Romania si, de asemenea, a fost concurent la emisiunea „Puterea Dragostei” si a fost indragit de foarte multa lume pe parcursul prezentei sale la emisiune.

Artistul Jador a castigat inimile multor oameni de-a lungul carierei lui cu piesele pe care le scoate si care ajung mereu in top. Acelasi lucru se poate spune si despre barbatul Jador, care a reusit sa cucereasca multe domnisoare, astfel devenind unul dintre cei mai ravniti artisti burlaci.

Jador a recunoscut ca s-ar intoarce la „Puterea
Dragostei” pentru o concurenta care i-a atras atentia. Anuntul a fost facut de artist pe pagina lui de Instagram, unde a fost intrebat daca va veni la emisiunea matrimoniala difuzata pe Kanal D. Ramane un mister cine este frumoasa domnisoara care i-a atras atentia artistului, fiindca acesta nu a dat niciun detaliu si a ramas discret.

loading...
Cu ceva timp in urma, Jador a facut o sesiune de intrebari si raspunsuri pe Instagram, pentru a putea raspunde unor curiozitati care se afla in mintea urmaritorilor lui.

Prima intrebare a fost, desigur, despre viata amoroasa a artistului. Aristul a dat un raspuns scurt: „Sunt in pauza de la indragosteli”.

Asadar, artistul a negat ca ar fi intr-o relatie noua la acest moment si da de inteles ca inca nu a trecut peste despartirea de Georgiana Elisei, femeia care i-a marcat existenta.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro