Ultimele imagini cu Ion Smecherul de pe Youtube!

Ion Smecherul, ciobanul care aparea des in clipurile fratilor Sterp, a murit din cauza bauturii.

Ion Smecherul era din Miercurea Sibiului. A murit ieri, chiar pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei. Anuntul trist a fost facut de Iancu Sterp, youtuber, luptator MMA si fratele cantaretului Culita Sterp.

„Bautura nu e buna fratilor, noi tot timpul i-am spus sa o lase mai moale si am vrut sa il aducem pe drumul cel bun dar e foarte greu cand esti dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam baut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din pacate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a transmis Culita Sterp pe Facebook.

Fratii Sterp, Iancu si Culita, ii facusera o casa lui Ion Smecherul in care acesta se si mutase. Cei doi au postat in urma cu cateva saptamani ultimul clip video cu Ion Smecherul. Casa era locuibila, dar mai era nevoie de cateva reparatii. Din pacate, ciobanul nu a mai apucat sa se bucure de ea. A locuit acolo doar cateva zile.

loading...
„Am terminat si dormitorul, i-am facut dormitor de rege”, spunea Iancu Sterp in videoclipul de pe Youtube.

Ion Smecherul s-a bucurat foarte tare ca, in sfarsit, avea casa lui si putea sa se mute si alaturi de partenera.

„Dimineata iau concediu si la prima ora fac un gratar. Imi aduc statia aici. Eu o sa dorm aici cu nevasta mea. Pastrez curatenia, totul in regula. Poate imi iau concediu o luna jumate”, spunea Ion Smecherul.

Ion Smecherul a devenit vedeta pe YouTube, fiind urmarit de sute de mii de oameni, dupa ce, in urma cu sase ani, a aparut intr-un clip video pe canalul lui Culita Sterp.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro