UN NOU TERMEN IN DOSARUL CARACAL. AVOCATUL FAMILIEI MELENCU

Vineri, 17 decembrie, a avut loc un nou termen la Tribunalul Olt, iar avocatul familiei Melencu a scos la iveala detalii cutremuratoare.

Dupa primele audieri de martori cu identitate protejata, avocatul familiei Melencu, Carmen Obarsanu, a facut declaratii uimitoare despre protectia din partea complicilor aflati in libertate si de pe urma carora Gheorghe Dinca ar avea de castigat:

„Au fost audiati doi martori, cei sub acoperire din arestul Bucuresti care au invatat lectia care li s-a spus. Ei citeau din rechizitoriu si nu stiau nici ordinea in care au fost date asa-zisele declaratii date de catre Dinca.

Sunt montati de catre DIICOT, sa confirme o stare de fapt care nu corespunde realitatii. Dinca are niste complici care sunt in libertate. Acei complici stiu sa lucreze cu telefoanele mobile. Am cerut audierea comisarului Barbu Daniel sa ne spuna cine l-a trimis, daca este adevarat ca l-a trimis procuroarea Haineala”, a declarat avocata familiei Melencu, potrivit Gandul.

Judecatorii au audiat patru martori, printre care si fratele lui Stefan Risipiteanu, vecinul lui Dinca acuzat de viol in acelasi dosar. Alti doi martori anonimi, cu identitate protejata, au fost audiati prin videoconferinta.

loading...
Gheorghe Dinca a stat din nou fata in fata cu parintii Luizei Melencu si cei ai Alexandrei Macesanu timp de aproape 6 ore. Avocata Carmen Obarsanu sustine ca Barbu Daniel, politistul care l-a determinat pe Dinca sa marturiseasca crimele, este „creierul afacerii”:

„In ce conditii a intrat in mod abuziv in acest dosar, incat procurorul Vasilescu de la Craiova stia ca Barbu Daniel, politist la o alta unitate, lucreaza in dosar. Totodata, am solictat sa fie audiati politistii care au participat la perchezitii si la cercetarea la fata locului, facuta in dosar, pentru ca acel telefon al lui Dinca a fost plimbat dintr-o parte in cealalta. Am vrut sa-i arat mamei Alexandrei dovada ca telefonul fiicei sale a fost folosit ore in sir dupa rapire. Nu a vrut sa vada, nici macar nu a interesat-o”, sustine avocata Carmen Obirsanu.

Mai mult, avocatul familiei Macesanu, Aurel Moldovan, asteapta declaratiile ce vor fi facute de medicii care au intocmit raportul medico-legal si considera ca audierea martorilor cu identitate protejata nu a adus informatii noi:

„Au fost audiati anumiti martori cu identitate protejata. Acestia nu au relatat nimic mai mult decat sa spuna din rechizitoriu cum s-au descris faptele care il incrimineaza pe Gheorghe Dinca.

Asteptam, data viitoare, sa fie audiate cele doua martore, in calitate de doctori, cele care au intocmit raportul medico-legal. Sa se pronunte cu privire la modalitatea in care a fost descoperit ADN-ul Alexandrei cum si-au dat seama ca Alexandra este decedata si o sa punem un set de intrebari cu privire la aceste aspecte, daca au fost sau nu influentate sa spuna mai mult decat trebuiau si aspecte de genul acesta care sa conduca spre o finalizare corecta a unui dosar de cercetare judecatoreasca instituit legal si fundamental”, a declarat Aurel Moldovan, avocatul familiei Macesanu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro