Viviana Sposub a recunoscut ca nu e doar lapte si miere in relatia cu George Burcea!

Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities a facut cateva dezvaluiri din culisele relatiei ei cu actorul George Burcea.

Admirata si totodata controversata la Bravo, ai stil! Celebrities, Viviana Sposub isi continua drumul ascendent catre faima avand de partea ei sustinerea publicului si bineinteles cel mai important dintre toate ajutorul si sprijinul moral in parsoana iubitului ei, George Burcea.

Cei doi isi consolideaza carierele, insa cand vine vorba de viata personala, atat Viviana cat si George Burcea sunt pusi pe fapte mari, insa cu pasi inceti doarece vor ca relatia lor se sedimenteze in timp. Intrebata in cadrul unui interviu pentru viva.ro ce planuri de casatorie au, Viviana a raspuns ca momentan nu aceasta este prioritatea deoarece mai au un drum lung de parcurs.

In emisiune am spus ca ma vad imbracata cu rochia pe care am purtat-o atunci si la nunta mea. Deci ma gandesc serios ca la nunta sa refacem complet momentul. Pana la casatorie mai avem de asteptat, dar pana atunci planurile noastre sunt legate de cariera si de proiecte pe care le avem impreuna sau separat.

loading...
Viviana a mai dezvaluit si faptul ca desi petrec impreuna aproape tot timpul, cei doi au si case separate. Concurenta Bravo, ai stil! Celebrities a recunoscut ca in urma cu ceva timp, ii era teama sa locuiasca cu vreun barbat, insa nici acum teoretic nu sta impreuna cu iubitul ei.

Sa stiti ca nu pot spune ca, oficial, locuiesc cu un barbat! Avem locuinte separate, dar, recunosc, eu si George nu putem sta separati mai mult de cateva ore. Ne petrecem aproape tot timpul impreuna si facem „camin din orice loc in care stam.

Ca orice relatie, si a noastra a trecut printr-o serie de schimbari. Am evoluat mult in anul pe care l-am petrecut impreuna. Consider ca acum suntem mult mai sudati, mai maturi, mai constienti de valoarea conexiunii dintre noi. Rar intalnesti astfel de chimie intre doi oameni si de aceea lucram zi de zi pentru a pastra relatia noastra la nivelul pe care noi ni-l dorim si pentru a ne pregati de urmatoarele etape ale unei relatii sanatoase. Cat despre certuri, Viviana recunoaste ca si ei au momente cand se ciondanesc si fiind moldoveni amandoi sunt destul de iuti la manie, insa tot Viviana este cea care face primul pas spre impacare.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro