Aceasta femeie a nascut in urma cu o luna si e implicata in cel mai mare scandal monden.

Maralee Nichols este, in prezent, “inamicul public” numarul 1 al familiei Kardashian. Femeia in varsta de 31 de ani a dat nastere de curand fiului lui Tristan Thompson, fostul iubit al lui Khloe Kardashian si tatal fetitei acesteia. In momentul in care Nichols a ramas insarcinata, Khoe si Tristan erau inca impreuna.

Maralee Nichols este de profesie antrenoare de fitness si a avut o aventura cu baschetbalistul american. Aceasta a trebuit sa il oblige pe Thompson sa faca un test de paternitate, deoarece acesta nu a vrut sa isi recunoasca fiul. La o luna de la nastere, Maralee si-a etalat fizicul impresionant pe retelele de socializare. “Rivala” lui Khloe are un abdomen perfect plat si forme de invidiat.

Thompson s-a vazut nevoit sa recunoasa rezultatul testului de paternitate si si-a cerut oficial scuze fata de Khloe Kardashian. “Khloe, nu merti asta. Nu meriti sa ai inima franta si sa fii umilita. Nu meriti felul in care m-am purtat cu tine in acesti ani. Faptele mele nu reflecta felul in care eu te percep. Te iubesc si respect. In ciuda a ceea ce crezi. Imi pare incredibil de rau”, a scris acesta intr-o postare pe Instagram.
loading...
Cand credea ca si-a gasit linistea si fericirea in bratele baschetbalistului Tristan Thompson, acesta a inceput sa o insele pe Khloe cu diverse femei, iar tabloidele au dat toate detatiile acestor infidelitati. “Cireasa de pe tort” a fost o orgie despre care tabloidul britanic Daily Mail a aflat si a publicat poze in exclusivitate. Desi au impreuna o fetita de 3 ani, Khloe Kardashian nu a mai suportat umilinta si l-a parasit pe baschetbalist.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro