ACUM TOTUL E CLAR! GINA PISTOL, PRIMA REACTIE DUPA CE S-A SPUS CA S-A DESPARTIT DE SMILEY

Viata Ginei Pistol s-a schimbat radical de cand a devenit mamica. Daca inainte de a deveni mama, partenera lui Smiley avea timp pentru tot isi dorea, in acest an lucrurile s-au schimbat radical.

Gina Pistol a recunoscut pe Instagram ca nu a fost nici macar o iubita buna, dezvaluire ce i-a ingrijorat pe fani, insa, contextul este, de fapt, total diferit. Vedeta a recunoscut ca nu a putut sa fie ce si-a dorit pentru ca a incercat sa fie o mamica buna!

”A mai trecut un an, an in care nu am fost cea mai buna EU. Lui nu i-am fost iubita buna. Nici sora buna fratelui. Nici mamei mele cea mai buna fiica. Oamenilor dragi mie nu le-am fost prietena. Sincera sa fiu, nici nu am incercat. N-am fost nici macar buna cu mine. Anul asta m-am pierdut de multe ori si m-am regasit de putine. Anul asta mi-a fost dor de mine. Mi-am lipsit. Si cu toate astea am facut ceva bine. Am facut tot ce mi-a stat in putinta sa fiu o mama buna pentru fiica mea. Anul asta, in schimb, a fost cel mai bun cu mine. Am devenit mama si noi, @smiley_omul , am devenit mai uniti. Va doresc sanatate la minte, trup si mai ales la suflet.Sa aveti un an bun!?”, a scris Gina Pistol pe contul sau de Instagram, alaturi de o fotografie in care isi tine fiica in brate.

Insa, daca in prima zi anului, le povestea fanilor ca nu a fost o iubita buna, in urma cu cateva ore a postat pe Instastory o fotografie in care apare de tatal fetitei sale, Smiley. Cei doi par extrem de fericiti, zambetul lor fiind unul larg, acest lucru putandu-se observa chiar si din spatele mastilor pe care le poarta.

loading...
De-a lungul timpului Smiley si Gina Pistol au fost extrem de discreti cu relatia lor si au tinut-o departe de ochii curiosilor si aceeasi reteta pare ca o aplica si in cazul micutei Josephine. Desi cei doi posteaza in mediul online cateva momente din viata de parinti, prefera sa nu dezvaluie chipul fetitei.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro