Adrian Minune a starnit hohote de ras pe partie, cand a aparut imbracat asa! Unii au crezut ca poarta hainele sotiei

Adrian Minune a ajuns subiect de discutie, in mediul online, dupa ce a aparut o fotografie cu el pe partie!

Adrian Minune a starnit hohote de ras pe Facebook, acolo unde a fost facuta publica o fotografie cu el si un fan de-al lui, pe partie.

Nimic neobisnuit pana la…tinute. Celebrul manelist a dat moda pe partie, imbracat cu o geaca de piele si niste pantaloni cu print de leopard.

Langa el si-un tigru! Este vorba de un fan, care a aparut imbracat la ski, intr-un costum de tigru. Comentariile au inceput sa curga la postarea cu cei doi, fiind amandoi criticati pentru felul in care s-au imbracat la munte.

loading...
Bineinteles ca, manelistul a fost cel care a fost aspru criticat din cauza pantalonilor “leopard” pe care-i purta.
“Juri ca-i viu, dar de fapt e impaiat/ A iesit leopardul la zapada/ Pentru perechea aia de izmene a fost vanat si ultimul leopard de la noi din tara/ De unde are costumatia Adrian, ca vreau si eu.

Am auzit ca anul asta se poarta animal print, orice femeie care se respecta trebuie sa aiba asa ceva in garderoba/ a uitat pijamaua la sotie pe el/ Data viitoare vine pe partie in strumf/ Minunea de pe partie”, au fost doar cateva comentarii ale internautilor, la postarea cu Adrian Minune.

Celebrul manelist este cunoscut pentru faptul ca are numai haine scumpe, de firma, caci asa se imbraca la fiecare aparitie publica.

Fie ca-i vorba despre o piesa, acolo unde cantaretul nu renunta la costume, ori despre evenimentele private, unde se imbraca tot elegant, Adrian Minune este o aparitie, care te lasa cu gura cascata, de fiecare data. La fel s-a intamplat si pe partia de ski, acolo unde manelistul n-a renuntat la stilul extravagant.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro