Alexandra Stan, intr-un costum de baie transparent si foarte decupat pe Instagram

Alexandra Stan si-a surprins din nou fanii care o urmaresc pe retelele sociale cu o serie de fotografii extrem de wow si provocatoare.

Cantareata a fost protagonista unui pictorial HOT in intimitatea caminului sau. Alexandra a pozat fara retinere intr-un costum de baie verde neon, transparent si foaret decupat si a urcat fotografiile pe conturile de Facebook si Instagram.

Imaginile au fost considerate de unii internauti mult prea indraznete, iar Alexandra si-a atras un val de critici.

“Pacat ca te dezbraci prea mult, esti cantareata, nu, simbol sau mai stiu eu ce”, “Mi-am pierdut si ultimul dram de interes pentru tine. Mare pacat. Ti-ai risipit efectiv talentul. Unfollow. Nu mai este nimic interesant de urmarit pe pagina ta.”, sunt cateva dintre coemntariile dezaprobatoare.

loading...
Cei mai loiali fani au sustinut-o, ca de obicei, pe cantareata.


“Esti o frumoasa si o invingatoare, tu traieste-ti viata la standardele vedetelor mondiale, pentru ca asta esti… un superstar!!!!”, “Te iubim, iar tu stii asta”.

Artista nu s-a lasat insa intimidata de reactiile negative si le-a dat replica celor care au contestat-o.
“Da, iubesc sa fiu wow si imi place sa arat acest lucru! Nu imi este rusine si nu am de ce sa ma simt rau pentru acest lucru. Va voi arata multe in #2K19, asa ca linistiti-va, scutiti-ma de comentariile voastre negative! ?#talktothehand #peace ??#cheeryourbody ?”.

sursa: perfecte.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro