Anamaria Prodan, atac furibund la adresa lui Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan a adresat un nou atac furibund la adresa inca sotului ei, Laurentiu Reghecampf. Impresara i-a adus diverse acuzatii. Printre altele, ea a sustinut ca antrenorul de la Universitatea Craiova si-ar fi „devalizat familia furand ani de zile’. In plus, tot ea a mai declarat ca Reghe nu l-ar mai fi vazut pe fiul lor, Laurentiu Reghecampf Jr., de fapt, de un an. Iata marturisirile vedetei!

Anamaria Prodan a lansat un atac furibund la adresa lui Laurentiu Reghecampf, in plin proces de divort. Reactia ei vine la scurt timp dupa ce antrenorul i-a dat replica Silvanei Peng, mama Asianei Peng, iubita lui sau cel mare, Luca. Impresara a oferit o serie de declaratii ample, prin care-i aduce diferite acuzatii inca sotului ei. Aceasta sustine cu tarie ca Reghe ar fi furat ani de zile pentru alte femei cu care el si-ar fi facut viata.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf se afla in plin divort. Antrenorul de la Universitatea Craiova a anuntat in a doua parte a anului 2021 ca a depus deja actele in acest sens. De atunci, cei doi protagonisti continua sa fie in permanenta pe primele pagini ale ziarelor, cu declaratii care mai de care mai uluitoare.

De curand, Anamaria Prodan i-a adus noi acuzatii lui Reghe. Ea a tinut sa mentioneze ca pana la primul termen al divortului, familia antrenorului este formata inca din ea, Reghe Jr., Sarah, Rebecca si Luca. Aceasta l-a acuzat ca nu l-ar mai fi vazut pe fiul lor, Laurentiu Jr., de aproximativ un an. Acest lucru a deranjat-o pe impresara, mai ales dupa ce Reghe a postat pe Instagram o poza cu ecografia bebelusului pe care-l poarta in pantece actuala lui iubita.

„Ii este neindreptatita familia? Care familie? Familia lui este inca Reghe Jr., Sarah, Rebecca, Luca si Anamaria, caci nu a sosit nici primul termen al divortului. A uitat sau nu a stiut notiunea de familie. La el, familiile sunt cu fiecare pe care-i gaseste prin baruri sau restaurante. El saracul se indragosteste si, daca are bani in buzunare, se indragostesc si femeile. Daca nu i se iau banii si este gonit ca un caine de la macelarie.

loading...
Cat creier trebuie sa ai sa pui pe Instagram ecografia (…) cand nu ti-ai vazut baiatul de 13 ani de un an. Fetele la fel, crunt si sadic. Ce suflet cumplit trebuie sa ai cand iti plange zilnic baiatul si refuza sa mearga la scoala de rusine! Ce inima trebuie sa ai sa ii refuzi baietelului tau sa te vada macar o secunda ca iti aduce Covid… si sa minti orasul ca nu te lasa sotia si iti este frica ca te bate!’, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Anamaria Prodan e de parere ca Reghe s-ar fi facut de ras postand o imagine cu iubita fiului lui, Luca, fiind in „scandal’ cu Silvana Peng. Aceasta l-a acuzat pe Laurentiu Reghecampf ca isi intoarce copiii impotriva parintilor. In plus, impresara a sustinut ca antrenorul ar fi vorbit urat despre fetele ei in public, spunand ca nu sunt fetele lui si ca nu l-ar interesa de ele.

„Sa te faci de ras sa publici fotografie ostentativ cu iubita baiatului tau, in plin scandal mediatic cu mama acesteia care nu este de acord cu ceea ce faci, care stie ce fel de „barbat” esti. Tu ca parinte care ti-ai bagat copiii nevinovati (…) in zecile de firme pline ochi de nenorociri, este incredibil. Ce fel de parinte face asa ceva? Ce fel de parinte isi intoarce copiii impotriva parintilor? Este normal la tartacuta sa faca asa ceva caci a invrajbit si copiii lui unul impotriva celuilalt!

(…) Te rade o tara intreaga (…) ca ti-ai pus copiii in aceasta situatie cu firme deschise non stop, una dupa alta, majoritate cu probleme foarte grave… denota cumva inconstienta absoluta din partea unui asa zis „Parinte”.

Ce fel de tata sau barbat esti cand, pe langa furtul banilor premeditat de ani, banii copiilor tai, ajungi atat de jos. Sa-i si vorbesti urat in oras, caci ” fetele nu sunt ale tale si nu te intereseaza de ele”, dar le iubeai enorm prin reality show’, a continuat ea.

In cadrul declaratiilor, Anamaria Prodan l-a acuzat pe Reghe, de mai multe ori, ca ar fi furat din averea familiei si ca totul ar fi fost „premeditat minutios’.

„Faptul ca ti-ai batut joc ani de zile de familia ta, ca ai furat averea familiei tale ani de zile, ca nu ti-a pasat de durerea copiilor tai, totul fiind premeditat minutios cu fiecare (…) gasita pe unde iti petreci zilele si noptile, denota o mizerie absoluta pentru care legea o sa te pedepseasca teribil.

Faptul ca amantele te bombardeaza ani cu mesaje penibile si jenante pentru un „barbat adevarat”, ca deranjeaza ani de zile familia, ca „barbatul Reghe” a mintit ani de zile inventand niste aberatii penibile, ca s-a injosit cumplit si ca a fost pacalit toata viata de femei, de facatura jalnica, este hilar si denota atata slabiciune, ca ne este rusine de rusinea lui si mila de situatia in care a ajuns.

Faptul ca azi posteaza toate aberatiile in loc sa isi bage capul in nisip si sa-si ceara scuze in fata copiilor in primul rand denota lasitatea absoluta! Sa fugi de zeci ori de acasa si sa te ascunzi prin alte locuite, sa ceri cheile de la casele „prietenilor’ care azi te-au parasit si ei, sa iti minti cu seninatate copiii, sa te juri in fata lor ca nu exista nimeni in viata ta, (…) este jalnic pentru oricine.

Sa platesti din banii copiilor tai case (…) sa-i iei de toate doar ca sa te bage in seama sa-i permiti sa-ti vorbeasca si sa te umileasca mai rau decat erau sclavii umiliti pe plantatii este jenant si de rasul mapamondului!’, a mai sustinut Anamaria Prodan.

Tot ea sustine ca Reghe nu si-ar vizita copiii si ca i-ar fi blocat pe retelele de socializare, dupa ce acestia i-ar fi lasat diverse comentarii la postari.

„Sa nu iti vizitezi copiii si sa inventezi ca nu te lasa sotia sa-i vezi e patetic in conditiile in care deja te-ai facut de ras in fata presei blocandu-ti copiii care iti lasa comentarii cumplite la postarile pe care le faci … jenant! Pentru un parinte sa ajunga sa-l rada copiii si sa-l diapretuiasca.

loading...
(…) Jenant cand din top numarul 1 ai ajuns sa-si dea coate toti oamenii care au restaurante, cluburi de noapte, hoteluri etc, caci daca vrei sa le prezinti domnisoarele de oras care iti stau alaturi si cu care te mandresti ei deja le cunosc mai bine ca tine.

Jenant ca barbat sa suni si sa ameninti sistematic toti barbatii din oras de frica sa nu scoata poze sau filme cumplite cu cele ce-ti stau la brat :)! Poate ii explica cineva lui Reghe ca l-am scos din multe dosare penale se cheama cand faci asa ceva. Jenant este cand inventezi subiecte pe la ziare de scandal impotriva sotiei (gen interlopi angajati sa omoare cuplul Caciuc /Reghe ) sau subiecte de genul… sotia invrajbeste cuscra sa vorbeasca urat de …, iar sotia habar nu are cine este cuscra’, a adaugat impresara.

Impresara a povestit ca, de-a lungul timpului, l-ar fi sfatuit mereu sa aiba grija, pentru ca trecutul l-ar urmari toata viata, insa, spune ea, nu ar fi tinut cont de el. In incheierea declaratiilor, ea a sustinut ca de astazi, ea si restul familiei, se dezic definitiv de Laurentiu Reghecampf.

„Jenant sa-ti petreci timpul pe Instagram sa nu cumva sa lase cineva comentarii, informatii si poze compromitatoare cu cele ce te mandresti si le pui la masa langa tine. (…)

Si cel mai cumplit lucru este atunci cand valoarea ta azi este aproape de 0 si tu te incapataneazi sa iti demonstrezi tie ca tot mapamondul minte :))). Morala zilei? Cand 2 iti spun ca esti beat te duci acasa si te culci. In cazul sotului meu, nu a functionat si se vede unde a ajuns. Sfatul pe care i l-am dat mereu a fost acesta „ai grija ca trecutul te urmareste toata viata si se agata de tine, iar daca este greu si patat te scufunda instant.

Pacat de el si de talentul lui, pacat ca-l rade o tara intreaga si un Dubai intreg, pacat ca a decazut in asa hal Pacat ca nu mai poate sta cu capul sus in fata barbatilor. S-a anulat singur si isi merita soarta cu varf si indesat! Ii uram bafta si speram cat de curand sa nu-l mai avem subiect prin presa caci nu este un exemplu pentru nimeni! Caci in fotbal antrenorii trebuie sa fie exemplul absolut si modele de urmat. Reghe este… ASA NU!

Aceasta este comunicatul familiei mele si de azi ne dezicem definitiv de acest personaj hilar numit Laurentiu Reghecampf care a abandonat domiciliul conjugal, copiii si a devalizat repet premeditat indrumat de amante tot ce agonisise familia lui. Acest specimen macabru (Vorba doamnei PENG) nu merita luat in seama!

Tocmai de aceea, de azi, noi familia consideram cum a declarat baietelul meu mic ” tata a murit pentru noi” acesta este umilinta si lectia de viata pe care sotia si copiii i-au predat o lui Reghecampf. Dezmatul, alcoolul, substante interzise, prostitutie, santaj, amenintari, insinuari , hotii , minciuni nu fac parte din mentalitatea mea si a copiilor mei. Asa ceva trebuie eliminat si anihilat!’, a mai precizat ea.

Asadar, conform spuselor ei, a fost pentru ultima oara cand vorbeste despre Laurentiu Reghecampf. Impresara sustine ca, de astazi, nimeni din familie nu va mai deschide subiecte despre el si ca il vor ignora cu totii.

„De astazi, familia mea nu mai deschide subiecte despre Reghecampf, caci este jenant din toate punctele de vedere. Nu a inteles ca nu loveste in Anamaria Prodan prin tot ceea ce face. Loveste in imaginea lui pe care i-am construit-o in foarte multi ani, stiind cine este, de fapt, acest specimen. Dar am tras cu familia si mi-am dorit ca baietii si fetele mele sa aiba tata si sa se mandreasca cu el. Am tacut eu ca sa le fie lor bine, dar am realizat toti ca am gresit. Trebuia sa-l demascam de mult si sa-l trimitem unde ii este locul… departe de noi.

Azi nu face altceva decat ce i-a facut si baiatului lui cel mare. Isi bate joc de cel mic, loveste in cel mic postand sadic poze cu ecografii, (…) cu toate nenorocirile vietii lui. Nu a contat nici macar faptul ca cel mic l-a implorat sa vina sa-l vada macar 5 minute. A refuzat categoric si a considerat ca este ok sa posteze imagini cu (…) facute prin vacante pe ascuns. Sa-i fie rusine, caci un asa om mic nu pot sa-l numesc barbat, ci doar r….

De astazi, ii vom da direct ignor, caci avocatii mei au toate materialele care arata faptul ca a devalizat familia furand ani de zile si ascunzand banii de copii si sotie. Legea isi va spune cuvantul si lumea va intelege cine este Reghe, cu ce se ocupa si care ii este viitorul’, a conchis aceasta.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro