Anamaria Prodan, despre Reghe si prima lui sotie, Mariana Pfeiffer

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au reintalnit dupa mai multi ani, insa pe atunci antrenorul de fotbal era casatorit cu Mariana Pfeiffer. Impresara sustine ca nu s-a bagat vreo secunda in relatia celor doi si chiar a incercat sa afle daca se mai poate face ceva intre acestia. Iata ce a declarat vedeta despre relatia lui Reghe cu fosta sotie.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au reintalnit dupa 13 ani, iar la vremea respectiva antrenorul i-ar fi spus ca nu mai are niciun fel de legatura cu sotia lui, desi acestia erau inca impreuna. Ba chiar mai mult, relatia dintre Eeghe si Mariana Pfeiffer s-ar fi terminat in momentul in care fetita lor s-a stins din viata.

Impresara a vrut sa afle, totusi, daca mai exista cale de impacare intre cei doi si chiar sustine ca nu s-a bagat vreo secunda in relatia lor.

Anamaria Prodan sustine ca, inainte sa formeze o relatie cu Reghe, l-a intrebat daca mai are vreo legatura cu sotia lui, Mariana Pfeiffer, si daca se mai poate ceva. Insa, antrenorul de fotbal i-ar fi spus faptul ca dormeau in camere diferite si ca nu mai aveau niciun fel de treaba.

‘Eu stiu un singur lucru, ca m-am reintalnit dupa 13 ani si mi-a zis ca nu mai are nicio legatura cu sotia lui. Cand am hotarat amandoi sa mergem mai departe l-am intrebat care e legatura care o are cu sotia lui, a zis ca nu are nicio legatura, ca dorm in camere separate’, a spus Anamaria Prodan.

loading...
Totdata, pentru a fi sigura, agentul FIFA a invitat-o la masa pe fosta sotie a lui Reghecampf. La momentul respectiv, a sosit si antrenorul si au decis sa vorbeasca despre relatia lor. Cei doi au cazut de comun acord ca cel mai bine ar fi sa divorteze.

‘Eu cu toatea astea, am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masa si a sosit si el, am intrebat-o daca ei doi isi mai pot repara relatia. Eu eram un om liber fara sot la momentul respectiv. Niciodata n-am intervenit in relatia cuiva, mi s-a spus ca nu se mai poate repera nimic’, a mai spus vedeta.

Chiar daca Laurentiu si Mariana au decis sa divorteze, Anamaria Prodan a vrut ca femeia si baiatul antrenorului sa aiba o viata lipsita de griji.

‘Eu am fost omul care am biruit cu Mariana Reghecampf ca ei doi nu isi mai vorbeau, iar eu am fost omul care am hotarat ca trebuie sa traiasca si sa aiba tot ce a avut si inainte’, a mai spus Anamaria Prodan.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro