Anamaria Prodan, reactie dupa acuzatiile Silvanei Peng la adresa lui Laurentiu Reghecampf

Razboiul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf continua. Fostul cuplu s-a separat in vara anului 2021, dupa 13 ani de mariaj. Primul termen de judecata al divortului este pe 7 februarie 2022.

Laurentiu Reghecampf va deveni tata pentru a treia oara in primavara anului acesta. Iubita antrenorului, Corina, este insarcinata cu un baietel. In mediul online, Laurentiu a publicat videoclipul uneia dintre ecografiile partenerei sale de viata. „#putere #reghecampf #duminicafericita”, a scris antrenorul in descrierea filmarii.

Laurentiu mai are doi fii, Luca (19 ani), din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer, si Laurentiu Junior (13 ani), din al doilea mariaj cu Anamaria Prodan.

La scurt timp de la postarea antrenorului, Anamaria a reactionat. „(n.red.: Corina) nu are nicio vina pentru mascarada lui Reghecampf. Ca multe alte fete, cauta un loc cald si o familie! O felicitam pentru ingerasul din burtica si ne rugam pentru el, sa nu pateasca ce a patit Reghe Jr. cu tatal lui”, a scris prezentatoarea TV pe Instagram.

loading...
Potrivit Anamariei, Laurentiu ar refuza sa-si vada fiul cel mic. „Stim ce nascoceste sotul meu. Ne-am obisnuit sa vorbeasca urat despre noi in oras, sa ne blameze, sa dea vina pe noi pentru trecutul (n.red.: Corinei), sa ameninte prietenii comuni! Nu judecam pe nimeni, caci viata (n.red.: Corinei) nu este problema noastra, a familiei. Dreptul la libera exprimare insa o sa-l folosim mereu”, a completat.

Fiul cel mare al lui Laurentiu, Luca, formeaza din vara anului 2021 un cuplu cu sportiva Asiana Peng. Recent, pentru Fanatik, mama sportivei, Silvana Peng, a oferit un interviu taios la adresa antrenorului, criticandu-i actuala relatie, dar si partenera. Despre iubita antrenorului, Silvana a spus: „S-a scris ca ii merg afacerile fantastic cu China. (…) Ma tem ca viseaza sa se foloseasca de copiii mei (n.red.: Asiana si Razvan Peng) si de sotul meu ca sa se intample aceste lucruri. Or, in conditiile astea, poarta i se inchide. (…) Sa desparti o familie cred ca e cel mai mare pacat pe lumea asta”.

„Ingrijorarile doamnei Silvana nu au niciun temei. Asigur pe oricine ca atat Luca, cat si ceilalti membri ai familiei noastre – eu, Corina – ii acorda Asianei si iubire, si respect. Aceste ingrijorari ale doamnei Silvana ar trebui, mai degraba, sa fie legate de faptul ca a consimtit sa faca jocul dezgustator al fostei mele sotii. Ca s-a asociat unei situatii de familie care nu o privea pe domnia sa”, a replicat Laurentiu in mediul online, in dreptul unui selfie cu el, Corina, Asiana si Luca.

Ulterior, Anamaria Prodan a reactionat: „Nu o cunosc pe doamna SILVANA PENG, cuscra domnului Reghe, si nu am vorbit niciodata cu dansa. Stie, ca mama probabil, cu cine are de-a face. Repet! Mesajul este poate soc pentru Reghe! Nu (n.red.: Corina) are vina pentru situatia macabra in care se afla el! Este doar vina domniei sale!”.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro