Anamaria Prodan, un nou atac brutal la Reghecampf: „Si-a terminat cariera. Va dormi sub poduri!”

Anamaria Proda si Laurentiu Reghecampf se afla in plin proces de divort, dupa ce antrenorul Universitatii Craiova si-a gasit o noua partenera de viata.

Inpresara este de parere ca Reghecampf a facut cea mai mare greseala a vietii in momentul in care a luat decizia de a divorta de ea si ii prevede un viitor sumbru actualului antrenor al Craiovei lui Rotaru.

„Eu sunt atat de excigenta cu mine, iti dai seama cum sunt cu cei din jur? Am fost atat de exigenta si toata lumea ii spunea, dar eu ii spuneam ca daca nu esti concentrat un miliard la suta ca antrenor, te-au dat afara, ti-au terminat cariera, dormi sub pod. Nu stii sa faci nimic altceva.

Cum crezi ca o sa ajunga Laurentiu Reghecampf. Uite, acum traieste din 15.000 de euro pe luna, de la 2 milioane jumatate, 3 milioane de euro pe an, a ajuns la 15.000 de euro pe luna.

loading...
Nevasta-ta, Prodan, iti face cadou de ziua ta Ferrari. Iti face cadou nu stiu ce ceas, ca aveai tigaie la mana, nu stiai ce e aia, te duce la opera, te invata. L-am dus pe varful Everestului, hai sa punem si noi steagul acum. Si cand sa punem steagul, tu ce faci, cumetre? Tu te uiti in spate, aluneci si te duci direct in cap si nici nu te mai opresti, nici nu te prinzi de ceva, sa te apuci de o creanga din cadere, sa iti dai seama ca ai gresit”, apus Anamaria Prodan in podcastul lui Codin Maticiuc.

Macinat de scandalul cu Anamaria Prodan, lui Laurentiu Reghecampf nu-i merge mai bine nici in fotbal.

Universitatea Craiova, clubul pe care il pregateste, a terminat anul 2021 pe locul 5 in Liga 1, cu 32 de puncte dupa 21 de etape, la 25 de puncte de liderul CFR si cu 15 mai putin decat FCSB, ocupanta locului secund.

sursa: sport.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro