CE S-A ALES DE FIICA ADRIANEI ILIESCU, CEA MAI BATRANA MAMA DIN LUME.

Pe 16 ianuarie 2005, Adriana Iliescu devenea cea mai batrana mama din lume, dupa ce a nascut la varsta de 66 de ani. Iata ce s-a ales de Eliza, dar si cum arata fiica Adrianei la 17 ani.

In urma cu 17 ani, Adriana Iliescu a devenit mama. Aceasta este cunoscuta pentru faptul ca a dat nastere unei copil la varsta de 66 de ani, dar si pentru recordul mondial obtinut in urma acestui eveniment. Acum, Eliza a crescut, este o domnisoara in toata regula si isi doreste sa calce pe urmele mamei sale.

Fiica Adrianei Iliescu, Eliza, implineste pe data de 16 ianuarie 2022 varsta de 17 ani. Tanara este eleva Liceului „Dimitrie Paciurea”, profil Uman, la clasa de Filologie. Adora sa cante la pian si sa citeasca. Imediat dupa terminarea liceului, adolescenta si-a propus sa urmeze doua facultati, iar mai apoi sa mearga pe urmele mamei sale ca si cadru didactic.

Chiar daca a crescut intr-o familie cu un singur parinte, mama ei i-a explicat ca nu isi va putea cunoaste niciodata tatal. Adriana Iliescu a incercat sa cladeasca o relatie de prietenie cu fiica ei unde secretele nu si-au avut locul:

loading...
”Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat in burtica, ce riscuri au existat, cum s-a nascut. I s-a spus si ca au existat riscuri mari. A inteles, asta pana la partea in care i s-a explicat ca nu isi va cunoaste niciodata tatal pentru ca nimeni nu stie cine este acel barbat. Partea aceea a fost dureroasa, Eliza a avut lacrimi in ochi si a pus un milion de intrebari, nu a fost usor sa inteleaga.
Si pentru Adriana a fost un moment dificil, cum sa ii explici copilului tau ca ai apelat la o banca de donatori, ca nu stii cine este barbatul respectiv. Elizei a fost nevoita sa accepte in cele din urma. Are noroc cu faptul ca nasul ei, profesorul Marinescu, ii este foarte aproape, iar pe el il vede ca pe o figura paterna”, au declarat apropiatii celei mai batrane mame din Romania.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro