Ce spunea Lidia Buble despre politistul caruia i-a dat mita

La finalul anului trecut, Lidia Buble a fost trimisa in judecata de procurorii DIICOT pentru dare de mita, dupa ce le-a oferit la doi politisti suma de 900 de lei pentru a nu-i pune aparatul etilotest.

Potrivit jurnalistilor de la Adevarul, Lidia Buble a ajuns sa fie trimisa in judecata deoarece atunci cand a fost oprita de politisti, ea vorbea la telefon cu Dragos Stefan Presura, iar apelurile acestuia erau interceptate la acea vreme de DIICOT.

Iar acum pe internet au aparut si stenogramele discutiei dintre Lidia Buble si Dragos Stefan Presura.

Lidia Buble: Vai, vine politia. Lesin!

Dragos Stefan Presura: Nu cred!

Lidia Buble: Da, da, da …

Dragos Stefan Presura: La tine?

loading...
Lidia Buble: Da,da,da…la semafor

Pe fundal, se aude dintr-o data si vocea politistului

Politist rutier: Sarut mainile!

Lidia Buble: Buna!

Politist rutier: De la Brigada Rutiera va deranjam! Permis, buletin, talon, va rog!

Lidia Buble: Nu am nimic. Am fost doar sa iau apa si ma intorc acasa.

Politist rutier: Sigur?

Lidia Buble:Da! (rade si se adreseaza lui Dragos Stefan Presura) Aaa…te sun eu imediat?

Dragos Stefan Presura: Da, te rog!

Lidia Buble: Hai, te pup!

Lidia Buble: Bai, nici nu-ti vine sa crezi daca iti zic! Doamne, ce idiot! Deci fii atent! Doamne fereste! Asta pe langa faptul ca…

Dragos Stefan Presura: Nu, zic asa: Sta, stai, stai…Zi-mi asa

loading...
Lidia Buble: Nu, vine dupa mine pana acasa sa iau cardul sa-i dau bani, daca-ti vine sa crezi

Dragos Stefan Presura: Cum il cheama?

Lidia Buble: Nu stiu cum il cheama, dar avea vrajeala in el, efectiv … deci … asta nu stiu la ce se astepta…adica…el…Doamne! Niciodata nu mi s-0 intamplat asa ceva. Efectiv, deci se dadea la mine la modul ala nesimtit si-mi zicea „Ce sa facem acum domnisoara Lidia?” „Da-mi amenda, ce sa faci?” „Pai stiti, e 2.500 si nu stiu cat amenda…” Zic: Ok. Da-mi amenda. Muream de sete. Ce vrei sa fac? Da-mi amenda!” ”Pai nu amenda…nu v-as da, poate ne calculam altfel”. Si zic:„Aaaa, pai zi asa! Ce vrei, bani? Vii dupa mine pana acasa, ce sa fac? N-am nimic la mine. Am luat bani sa-mi iau apa, nu mi-am luat bani sa…” Si vine ma, dupa mine asta…Doamne, ma crucesc, nu-mi vine sa cred! Da, ma duc sa iau cardu’ … nici nu stiu cati bani se da. Eu n-am dat in viata mea spaga la politisti. E prima data, efectiv, asta e un putos d-asta de 27 -28 de ani, nu are mai mult de 30 de ani.

Dragos Stefan Presura: Da,da,da. Da-i 500 de lei si spune-i ca ii transmite salutari Ionut Ipate.

Lidia Buble: (rade) Pai eu nu stiu cine este Ionut asta, Ipate. Pai si ce poate…sa nu sune ca o amenintare, sa ma trezesc ca-mi da asta amenda…

Dragos Stefan Presura: Nu ma, nu. E la la Rutiera si e pe zona asta a Nordului. Asta m-a oprit pe mine la un moment dat. Si la fel…omu e…aaa…bai eu n-am texte de-astea cu ei. M-a oprit ok, radar, nu stiu ce…bine boss, da, oricum eram… adica nu-mi lua carnetu’, nu nimic.

Lidia Buble: Vaiii, dar apropo, stii ce mi-era frica? Pentru ca el a coborat din masina, Doamneee, numai Dumnezeu … nu stiu cum l-am luat, l-am imbarligat, coborase cu fiola, imi era ca daca mi-o pune…

Dragos Stefan Presura: Da, da. Stiu, stiu […] Bai, spune-i ca esti prietena cu Ionut Ipate, sa nu-ti puna fiola. Deci orice ai face, sa nu-ti puna fiola. Ca odata ce ai suflat in fiola, aia se inregistreaza si e foarte complicat sa rezolvi.

Lidia Buble:L-am luat cu vrajeala. Zic: Tu nu vezi ca am trei sticle de apa langa mine? Muream de sete in casa, nu mai puteam. […] si am deschis o sticla de apa si am inceput sa beau ca disperata. Zic, mama, daca imi pune asta fiola…am luat si o guma.

Dragos Stefan Presura: Aaaa…poti sa le…, ma rog, in cazul tau nu e ultra…nu e prea recomandat….dar eu…ti-am zis ce mi s-a intamplat mie chestia asta, stii? Bai, n-am la mine, da, deci daca vrei da-mi numarul de telefon, ne vedem maine. Si ma rog, evident, te duci, pentru ca ei iti iau numarul de la masina si daca le dai vreo teapa, ai rupt-o in fericire.

Lidia Buble: Aoleu, Doamne…

Dragos Stefan Presura: Si…gen…tu trebuie sa te duci acasa sa-ti iei cardul si dupa aia sa te duci la bancomat, nu?

Lidia Buble: Am 300 si ceva de lei si mai am in euro. Ori ii dau asa daca-i convine, daca nu, ii zic sa ma astepte sau sa ma duca undeva sa scot de pe card sa-i dau acuma. Nu stau sa…

Lidia Buble: Vezi ca era pus pe combinatie, daca ti-am zis! Doamne fereste! deci „Iti dau numarul meu daca ai vreodata nevoie sa…” Nu e nevoie”…„Acum, daca tot ne-am intalnit, cred ca nimic nu este intamplator…poate asa a fost sa fie, daca mai faceti prostii…Zic: Eu nu fac prostii”.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro