Cum arata Lidia Buble nemachiata. Rareori se fotografiaza asa

Lidia Buble (28 de ani) se afla in prezent in vacanta, de unde a publicat mai multe fotografii pe Instagram. Intr-una dintre imagini, solista este nemachiata, ipostaza in care rareori se afiseaza in mediul online. Fotografia a starnit numeroase reactii in randul comunitatii artistei.

„Arati minunat fara machiaj!; Frumusete fara machiaj! Distractie placuta!; Ah, ce ten ai!; Esti foarte frumoasa chiar si fara machiaj!; Esti superba!; Frumusete rara!; Mai vrem pozeee; Esti tare faina!; O femeie frumoasa este cu adevarat frumoasa in momentul in care are curajul sa se arate asa cum este ea, naturala! Iar tu esti superba! Ai un ten frumos!”, acestea au fost doar cateva dintre reactiile urmaritorilor solistei.

Lidia acorda o atentie deosebita ingrijirii tenului, dar si siluetei sale. „Am slabit pentru ca televizorul ingrasa si atunci am fost oarecum obligata sa slabesc. Am dat jos 10 kilograme sau chiar mai mult, printr-o alimentatie sanatoasa si mult sport”, declara cantareata in 2019.

„Mananc sanatos. Am introdus foarte multe salate in alimentatie, consum foarte putina carne, la care adaug zilnic sport cateva ore. In fiecare zi, imi iau aportul de energie din micul dejun. Niciodata nu sar peste cea mai importanta masa a zilei. Pe langa hidratarea zilnica, cu multa apa, am o alimentatie sanatoasa. Consum multe salate si fructe”, a mai spus atunci. In plus, Lidia este adepta tratamentelor faciale, dar si corporale. Solista trece frecvent pragul clinicilor pentru tratamente de curatare, hranire si hidratare a tenului. Mai mult decat atat, Lidia este o fana a modelarii corporale cu ajutorul betelor de bambus, dar si cu ajutorul altor proceduri.

loading...
Din vacanta, solista a publicat, pentru moment, doar fotografii singura. Anul trecut, Lidia a format un cuplu cu actorul cubanez Harlys Becerra (37 de ani). Artista a confirmat despartirea in decembrie 2021. Ulterior, Lidia a fost fotografiata de paparazzi MediaFLUX.ro in compania lui Horatiu Nicolau, fostul patron Telesport. Afaceristul a vandut postul Telesport trustului Realitatea in anul 2008.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro