CUM S-A IMBRACAT BIANCA DRAGUSANU AZI-NOAPTE, DE REVELION, IN DUBAI.

Daca in urma cu doua zile, Bianca Dragusanu era cu bagajul facut, dar nu stia unde va ateriza de Revelion, iata ca blonda a ales o destinatie calduroasa, mai exact Dubai. Vedeta a atras toate privirile cu tinuta pe care a ales sa o poarte la trecerea dintre ani.

Imbracata intr-o rochie alba, scurta si mulata, noaptea dintre ani a prins-o pe Bianca Dragusanu la fel de wow si provocatoare. Pe Instagram, vedeta a stralucit din cap pana in picioare si s-a etalat in toata splendoarea. Nici nu e de mirare avand in vedere destinatia de lux pe care a ales-o impreuna cu Gabi Badalau.

Acum totul este clar! Bianca Dragusanu si Gabi Badalau nu si-au spus ”adio”, iar ca totul sa fie sigur pentru anul in care am intrat, cei doi au ales sa petreaca impreuna trecerea dintre ani, in ”paradisul” vedetelor:

O singura zi si-ar fi planuit sa stea acolo diva si al ei iubit. ”Toata lumea e plecata in Dubai si m-am gandit: oare o fi o varianta buna, ca e tot mapamondul acolo?”, spunea Bianca.

loading...
Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au ales sa petreaca Revelionul in Dubai. Cu doua zile inainte, vedeta inca nu era hotarata unde va petrece noaptea dintre ani, insa CANCAN.RO a mers pe urmele divei si a iubitului ei. Cei doi au fost surprinsi in aeroportul Otopeni, in timp ce asteptau imbarcarea.

De altfel, miercuri dimineata, fosta prezentatoare TV spunea ca se pregateste de cateva zile pentru marea ”escapada”. ”Eu cred ca sunt o persoana atipica. Evident ca voi pleca din tara, pentru ca mie-mi place sa plec, iar calatorului ii sta bine cu drumul, dar, in momentul de fata, desi suntem in 29, eu nu am niciun plan! Adica, azi sau maine plec. Nu stiu unde! Mi-am facut bagajul. De vreo doua zile imi tot pun in geanta ba costum de baie, ba sandale… Evident, o sa plec la cald”, povestea Bianca.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro