Daria Radionova, prima reactie dupa ce s-ar fi despartit de Alex Bodi. Afaceristul se afla acum in Bahamas

Daria Radionova si Alex Bodi se impacasera recent, insa, se pare ca cei doi s-au despartit din nou.

Dovada despartirii sunt pozele de pe Instagram, unde apareau impreuna, si au fost sterse. Mai mult, afaceristul a plecat in Bahamas, in timp ce Daria se afla la Londra.

Se pare ca Alex Bodi n-ar fi singur, ci cu Ema Uta, make-up artistul vedetelor din Romania, ea fiind de asemenea in Bahamas de ceva vreme. Despre cei doi s-a mai zvonit in trecut ca ar avea o relatie, insa bomba a infirmat atunci zvonurile.

„Era o surpriza daca Alex nu ma insela, asa nu e o surpriza pentru mine!”, a marturisit Daria Radinova pentru spynews.ro.

loading...
Dupa ce au avut o relatie zbuciumata, Daria Radionova si Alex Bodi au hotarat cu luni in urma sa se desparta. Fiecare si-a vazut de viata, iar focoasa satena fusese chiar ceruta in casatorie de un alt barbat. In luna noiembriea a anului trecut, Radionova si Bodi au decis sa mai acorde o sansa relatiei lor: „Dupa 9 luni, eu si Alex am decis sa incercam din nou. Nu am nevoie sa ma judecati, fac ce vreau, e viata mea si iau propriile decizii. Am fost logoditi, am fost impreuna mult timp. Nu a mers atunci, dar cine stie ce ne-a pregatit Dumnezeu de data asta”, a adaugat Daria.

sursa: perfect.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro